ΠΑΟΚ

Λούκας: "Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ"

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ισπανίας, ο Λούκας Πέρεθ χαρακτηρίζει τον ΠΑΟΚ δεύτερο σπίτι του, τονίζοντας ότι στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην Τούμπα.

"Πάντα ήθελα να αφιερώσω την ζωή μου στο ποδόσφαιρο, πάντα έβγαινα έξω στον δρόμο με μία μπάλα. Πάντα ήθελα να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, όπως και άλλοι που έπαιζαν μαζί μου.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω αγωνιστεί με όλες τις δυνάμεις μου και το ποδόσφαιρο μου έχει συμπεριφερθεί πολύ καλά και με ανταμείβει. Θα είμαι πάντα παίκτης του δρόμου, αλλά δεν έμαθα τα πάντα εκεί.

Η οικογένειά μου με βοήθησε πάρα πολύ. Μεγάλωσα με τους παππούδες μου και τους είμαι ευγνώμων γιατί χωρίς αυτούς δεν θα ήμουν τίποτα", είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος στην σχέση του με τον ΠΑΟΚ:

"Όχι, δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έχω μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα και αυτό το χρωστάω στον ΠΑΟΚ, που είναι η ομάδα μου και που επέλεξε να με πάρει από μια πολύ περίπλοκη κατάσταση στην Ουκρανία. Ο ΠΑΟΚ μου φέρθηκε πολύ καλά από την πρώτη μέρα μέχρι τη στιγμή που κατάλαβε την απόφασή μου να έρθω εδώ.

Όταν τελειώσει η σεζόν θα επιστρέψω στην ομάδα μου, όπου είμαι επίσης πολύ άνετα, ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου, επειδή έχουν στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό σε μένα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ