ΠΑΟΚ

Λόρενς: "Πατάω καλύτερα"

Λόρενς: "Πατάω καλύτερα"
INTIME SPORTS

Ο Λίαμ Λόρενς αναφέρθηκε στον αγώνα που ακολουθεί με τον Αρη, την προσωπική του παρουσία και τις διαφορές μεταξύ του αγγλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος

Αρχικά ο Ιρλανδός άσος μιλώντας στη ΝΕΤ, είπε: "Είναι σημαντικό που πήραμε ρυθμό με δύο νίκες. Από βδομάδα σε βδομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι και αυτό είναι σημαντικό για την συνέχεια".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για την προσωπική του παρουσία: "Σίγουρα πατάω πολύ καλύτερα τώρα και βρίσκω ρυθμό. Την περασμένη αγωνιστική σκόραρα ένα σημαντικό γκολ και χθες βοήθησα την ομάδα. Θα μας βοηθήσουν και άλλοι παίκτες στη συνέχεια, που δεν αγωνίζονται τώρα, όπως οι Σαλπιγγίδης και Γκαρσία".

Για τους αγώνες ΠΑΟΚ-Αρης: "Εχω ακούσει ότι έχουν σπουδαία ατμόσφαιρα και πολύ πάθος για τη νίκη".

Για την θέση που αγωνίζεται: "Παίζω οπουδήποτε, θέλω, απλώς, να κερδίζει η ομάδα. Στην επίθεση αισθάνομαι καλά, αλλά παίζω παντού".

Για το πρώτο του διάστημα στον ΠΑΟΚ: "Ηξερα ότι θα ήταν μεγάλη αλλαγή. Στην Ελλάδα είναι πιο τεχνικό το ποδόσφαιρο, στην Αγγλία είναι πιο απλό με μακρινές μπαλιές. Με έχει εντυπωσιάσει που όλοι οι παίκτες σε όλες τις θέσεις είναι καλοί με την μπάλα στα πόδια".

Για την Θεσσαλονίκη: "Είναι πολύ φιλικοί οι άνθρωποι, αισθάνομαι καλά και η πόλη είναι όμορφη".

Για το αν οι μεγάλες ομάδες στην Αγγλία ευνοούνται από την διαιτησία: "Το αισθάνεσαι κάποιες φορές, παίζοντας για παράδειγμα αντίπαλος με την Μάντσεστερ καταλαβαίνεις ότι έχει διαφορετική αντιμετώπιση".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ: "Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε πρωτάθλημα και Κύπελλο"

Αναμένεται η απάντηση για τα εισιτήρια

Για το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης, ο εκ των υπευθύνων επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος που φιλοξενήθηκε κι αυτός στη ΝΕΤ, είπε: "Υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων, πράγμα σημαντικό για ένα ποδόσφαιρο που περνάει δύσκολη περίοδο. Είναι κινήσεις που αναβαθμίζουν το προϊόν γιατί ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δεν γίνεται, σαφώς, όμως, χωρίς έκτροπα. Η Αστυνομία δεν είναι θετική. Η πρόθεση μας είναι να υπάρχει κόσμος οργανωμένα και με ευθύνη. Μέχρι αύριο (σ.σ. Δευτέρα (24/9) πιστεύουμε ότι θα έχουμε την τελική απάντηση".
Για το ενδεχόμενο ο Ιβάν Σαββίδης να βρεθεί στην Τούμπα στον αγώνα με τον Αρη δήλωσε: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό γιατί δεν ενημερώνει από νωρίς για το πρόγραμμά του. Εχει πολλές επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη και ταξιδεύει πολύ συχνά"

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ