ΠΑΟΚ

Λόρενς, ο αντι-Λάζαρ

Λόρενς, ο αντι-Λάζαρ
INTIME SPORTS

Ο Λόρενς αναμένεται να είναι αυτός που θα καλύψει το κενό του Λάζαρ στο ματς με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε ποιες είναι οι σκέψεις του Γιώργου Δώνη

Η απουσία του Κοστίν Λάζαρ από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα "φέρει" τον Λίαμ Λόρενς στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ όσον αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η σκέψη του Γιώργου Δώνη είναι ο Ιρλανδός να καλύψει το κενό του Ρουμάνου, μια δοκιμή που έκανε και την Πέπτη. Ετσι ο τελευταίος θα είναι μαζί με τον Εργκους Κάτσε στο κέντρο και ως εκ τούτου δεξιά θα αγωνιστεί ο Σεκού Ολίσε.

Ο Έλληνας τεχνικός θέλει από την ομάδα του να "κυνηγήσει" το γκολ και έτσι όλα δείχνουν πως θα προτιμηθεί ο Λόρενς αντί του Γιώργου Φωτάκη.

Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα ντέρμπι, ο προπονητής του "Δικεφάλου" δεν έχει σκοπό να αλλοιώσει την γενικότερη φιλοσοφία του σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού των "ασπρόμαυρων".

Ολα αυτά βέβαια εφόσον δεν γίνει κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον Δώνη, κάτι που φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο καθώς δεν συνηθίζει κάτι τέτοιο ο ίδιος.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ενδεκάδας θα είναι οι... γνωστοί, δηλαδή οι Ιτάνζ, Λίνο, Αποστολόπουλος, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Καμαρά, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ