ΠΑΟΚ

Λόκχοφ: "Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες"

Λόκχοφ: "Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΠΑΟΚ

Ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ αναφέρθηκε στην δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΠΑΟΚ.

Τετάρτη ήταν μια καλή ημέρα, από τη στιγμή που το αποτέλεσμα, δηλαδή η νίκη, ήταν αυτό που θέλαμε. Αποτέλεσμα που μας έδωσε και την πρόκριση, κάτι πολύ σημαντικό. Οι ποδοσφαιριστές που δεν ταξίδεψαν στην Καρδίτσα έκαναν δυο προπονήσεις. Είχαμε μια καλή εβδομάδα με αντίστοιχες προπονήσεις, αρκετά προσεκτικές καθώς προερχόμαστε από ένα διάστημα με πολλούς διαδοχικούς αγώνες. Η ομάδα συνολικά προπονήθηκε καλά και θαρρώ πως όλοι είναι έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα", είπε αρχικά ο βοηθός του Στέφενς, Τον Λόκχοφ, στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε:

"Επειδή έπρεπε να προπονήσω όλους όσοι ήταν εκτός αποστολής έμεινα εδώ και παρακολούθησα τον αγώνα τηλεοπτικά μαζί με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Δεν ήταν εύκολο αλλά και πάλι θα πω πως κατά την άποψή μου το πιο σημαντικό στοιχείο ήταν το αποτέλεσμα κι η πρόκριση. Πολλοί ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι αυτό νομίζω είναι επίσης σημαντικό. Ο λόγος έχει να κάνει με το ότι έχουμε μια ομάδα και πρέπει κάθε μέλος της να έχει την ευκαιρία ν' αγωνιστεί".

Για την δύσκολη συνέχεια ανέφερε: " Πρέπει να κοιτάς τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κι ο αυριανός είναι πολύ σημαντικός. Προκριθήκαμε στο Κύπελλο, οκ, δεν ξέρουμε τι θα μας περιμένει στον συγκεκριμένο θεσμό στη συνέχεια. Μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα κι επ' ουδενί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τί μπορεί να συμβεί στο ενδιάμεσο. Γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό να παίζουν όλοι και να έχουν ρυθμό, καθώς μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί ή τιμωρίες και γι' αυτό χρειαζόμαστε όλους τους ποδοσφαιριστές".

Για τον αγώνα με τον Εργοτέλη σχολίασε: " Εχουμε εικόνα του αντιπάλου, αγωνιζόταν πριν από εμάς προχτές με τον Παναθηναϊκό, τον παρακολουθήσαμε. Αλλά νομίζω πως ειδικά όταν αγωνιζόμαστε στην έδρα μας πρέπει να προσέχουμε περισσότερο την ομάδα μας, να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ώστε να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και φυσικά η Τούμπα θα μας βοηθήσει. Αλλά πρώτα η ενέργεια πρέπει να βγει από την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές και μετά μπορούμε να ελπίζουμε σ' ένα καλό αποτέλεσμα".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ