ΠΑΟΚ

Λόκχοφ: "Πολύ καλή ομάδα η Μέταλιστ"

Λόκχοφ: "Πολύ καλή ομάδα η Μέταλιστ"

Για τα όσα έχει δει μέχρι στιγμής από την αντίπαλο του ΠΑΟΚ την Μέταλιστ μίλησε ο εκ των βοηθών του Χουμπ Στέφενς, Τον Λόκχοφ.

Για το αγωνιστικό προφίλ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ Μέταλιστ μίλησε ο εκ των βοηθών του Στέφενς, Τον Λόκχοφ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα τόνισε:

" Είδαμε και εγώ και ο Γιώργος (σ.σ. Γεωργιάδης) τη Μέταλιστ στα δυο τελευταία της παιχνίδια. Αυτό που μπορώ να πω, χωρίς να επεκταθώ σε πολλές λεπτομέρειες, είναι πως πρόκειται για μια πολύ τεχνική και επιθετική ομάδα, με ποδοσφαιριστές που ξεχειλίζουν από ποιότητα, στοιχεία που της χάρισαν τη νίκη και στους δυο συγκεκριμένους αγώνες. Στο τελευταίο ματς, της αρκούσε ένα καλό ημίχρονο και με μερικές ποιοτικές επιθετικές ενέργειες δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει.

Το γήπεδό τους είναι πολύ όμορφο και σύγχρονο, ωστόσο ήταν μισογεμάτο με περίπου 15.000 φιλάθλους. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας, δεν πρέπει να χάσουμε λεπτό την συγκέντρωσή μας.

Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο, έχουμε δουλέψει με την ομάδα πάνω στα στοιχεία που θέλουμε να βγάλει και να δείξει, ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μέταλιστ. Είμαστε κι εμείς μια καλή ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ