ΠΑΟΚ

Λόκχοφ: "Να δημιουργήσουμε μια οικογένεια που θα κερδίζει"

Λόκχοφ: "Να δημιουργήσουμε μια οικογένεια που θα κερδίζει"

Τι δήλωσε ο βοηθός του Χουμπ Στέφενς στον ΠΑΟΚ, Τον Λόκχοφ, για την προοπτική του να δουλέψει στο "Δικέφαλο", για το όνειρα που έχει, αλλά και την πρόκληση των Προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Αναλυτικά όσα είπε στον "Arena 89,4":

Για το ότι κατέκτησε πρωτάθλημα μαζί με τον Στέφενς με την Αϊντχόφεν και το αν θέλει να το ζήσει αυτό και στον ΠΑΟΚ: “Ναι. Παίξαμε μαζί για 4 χρόνια, από το 1982 ως το 1986 και την τελευταία χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ σημαντική και μεγάλη εμπειρία και θα ήθελα να τη ζήσω και ως προπονητής με τον ΠΑΟΚ”.

Για τον προπονητή και επαγγελματία, Χουμπ Στέφενς: “Αγαπά το ποδόσφαιρο, ζει για το άθλημα! Είναι ένας προπονητής που θέλει να δημιουργεί μια οικογένεια μέσα στην ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας αλλά, πραγματικά αυτό που ξεχωρίζει σε αυτόν είναι πως αγαπά πολύ το ποδόσφαιρο”.

Για τον άνθρωπο Στέφενς: “Κάνουμε πολύ παρέα και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για το ποδόσφαιρο! Ασχολείται με την οικογένεια του, αλλά περνάμε πολλές ώρες μαζί ασχολούμενοι με αυτό που αγαπάμε πολύ”.

Για το τι θέλουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ: “Εμάς μας αρέσει και μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε. Θέλουμε να κάνουμε έναν οργανισμό, μια οικογένεια που θα κερδίζει.

Για το στυλ ποδοσφαίρου που επιθυμούν να παίξουν με το “δικέφαλο”: “Δεν είναι κάτι που μπορούμε να πούμε τώρα. Πρέπει να δούμε τους παίκτες, πρώτα, να γνωρίσουμε το υλικό που έχουμε και έπειτα θα δούμε τι θα εφαρμόσουμε στην ομάδα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τη φιλοσοφία, συστήματα και στρατηγική”.

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ αλλά και το αν είναι πρόκληση για αυτόν να έρθει να δουλέψει στη Θεσσαλονίκη: Γνωρίζω ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, γνωρίζω χρόνια τον ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι θα αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και γενικώς θα είναι μια μεγάλη πρόκληση αυτή η δουλειά για εμάς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα που θα πετύχει τους στόχους της. Όλοι είμαστε διψασμένοι για τίτλους, αγαπάμε να κερδίζουμε αλλά αυτό που προέχει είναι να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη, να γνωρίσουμε τους παίκτες της ομάδας και σιγά-σιγά να χτίσουμε ομάδα”.

Για το ότι ο Στέφενς αρέσκεται να παίζει με νεαρούς παίκτες και αν θα εφαρμόσει κάτι ανάλογο και στους “ασπρόμαυρους”: “Μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε με καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Έχουμε όλη την καλή διάθεση να δώσουμε ευκαιρίες σε όσους έχουν ταλέντο και θα μπορούν να μας δώσουν πράγματα ώστε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε”.

Για το αν γνωρίζει παίκτες του ΠΑΟΚ: “Βεβαίως και γνωρίζω παίκτες του ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να παρακολουθώ το ποδόσφαιρο και το κάνω πολύ στενά. Έχω πάρει και κάποια DVD με αγώνες του ΠΑΟΚ ώστε να διαμορφώσω άποψη για όλο το ρόστερ”.

Για το πώς τον έπεισε ο Στέφενς να τον ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ: “Μου ζήτησε να έρθω να δουλέψουμε στον ΠΑΟΚ και ένιωσα πραγματικά χαρούμενος που έχω αυτό το προτέρημα, να μπορώ να δουλεύω δίπλα στον κύριο Στέφενς. Και φυσικά, σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ”.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: “Ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Θέλω πάρα πολύ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να με τιμήσουν βάζοντας με στην οικογένειά τους. Πραγματικά, ανυπομονώ, θέλω πολύ να τους γνωρίσω”.

Για την αναδόμηση του ρόστερ του “δικεφάλου”: “Ξέρουμε τι μας περιμένει, ξέρουμε ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πολλές ώρες μες στο γήπεδο με τους παίκτες, αλλά έχουμε μεγάλη όρεξη να το κάνουμε και ανυπομονούμε”.

Για την πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ: “Φυσικά και είναι μεγάλη πρόκληση για τον ΠΑΟΚ να ζήσει αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, να συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Και για εμάς είναι μεγάλη πρόκληση και θέλουμε πολύ να ζήσουμε μια τέτοια εμπειρία”.

Για το αν ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αν πρόλαβε να τη γνωρίσει: ” Ήρθα για μία ημέρα, όπου πήγαμε στο προπονητικό κέντρο, μιλούσαμε όλη μέρα για την ομάδα και το ποδόσφαιρο. Δεν πρόλαβα να δω κάτι στην πόλη, αλλά ανυπομονώ να έρθω και πιστεύω θα έχω όλο το χρόνο να μάθω τη Θεσσαλονίκη”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ