ΠΑΟΚ

Λίνο: "Θέλω να παραμείνω άλλη μία χρονιά"

Λίνο: "Θέλω να παραμείνω άλλη μία χρονιά"
INTIME SPORTS

Ο Λίνο αναφέρθηκε στο μέλλον του, τον Κατσουράνη και την συνταγή επιτυχίας στην Κομοτηνή.

" Δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν ήρεμοι μετά το χαμένο πέναλτι. Μετά με το πέρασμα του χρόνου γινόμασταν καλύτεροι", είπε αρχικά στον "Libero 107.4" και πρόσθεσε:

" Πιστεύω ότι η απόκρουση του Χακόμπο ήταν πολύ σημαντική, γιατί μετά μας έδωσε την ευκαιρία να φτάσουμε στην ανατροπή".

Τόνισε πως: " Πιστεύω το να είμαστε ήρεμοι είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Οταν έχεις απέναντί σου μία ομάδα που παίζει με παίκτη λιγότερο, όπως ο Πανθρακικός, πρέπει να είσαι ήρεμος γιατί θα βρεθεί η στιγμή που θα δοθούν ευκαιρίες".

Συνεχίζοντας δήλωσε:

Για το μέλλον του: " Θέλω να δουλεύω καλά και να προπονούμαι όπως πρέπει. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παραμείνω στην ομάδα άλλη μία χρονιά. Μέχρι στιγμής δεν το έχω στο μυαλό μου, αν ο ΠΑΟΚ με φωνάξει για ανανέωση θα το δούμε".

Για την πρώτη παρουσία Κατσουράνη: " Είναι ποιοτικός παίκτης, είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα, ήρθε για να μας βοηθήσει. Σίγουρα οι ποιοτικές του ενέργειες θα μας βοηθήσουν, είναι καλό να έχουμε στην ομάδα έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Κατσουράνη".

Για την συμπεριφορά του: " Ενας παίκτης, πρέπει να έχει επαγγελματισμό. Εγώ το παίρνω σοβαρά, θέλω να δουλεύω όσο καλύτερα για εμένα, μου αρέσει να δουλεύω σωστά. Αλλες φορές τα πράγματα θα βγαίνουν καλά άλλες όχι, εμείς πρέπει να συνεχίζουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ