ΠΑΟΚ

Λίνο, ο βασιλιάς της αριστερής πτέρυγας

ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΠΑΟΚ - ΤΟΤΕΝΑΜ / 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Ο Λίνο φροντίζει να απαντά με τις εμφανίσεις του σε όσους κρίνουν έναν παίκτη μόνο βάσει της ηλικίας του και όχι του ταλέντου του

Μπορεί να είναι σε... προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία αλλά ο Λίνο παραμένει ένας τοπ ποδοσφαιριστής. Ο καλύτερος αριστερός ακραίος μπακ ανήκει στον ΠΑΟΚ και φροντίζει με τις αγωνιστικές του επιδόσεις να το αποδεικνύει...

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο φρόντισε με μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ να ανοίξει το σκορ και μαζί το δρόμο προς τη νίκη της ομάδας του.

Την Κυριακή στον σαφώς πιο εύκολα αγώνα με τη Δόξα Δράμας έκανε για μία ακόμη φορά τη διαφορά. Είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ με τις φαρμακερές του σέντρες επιτρέποντας τη μία στο Βιεϊρίνια να βρει με τακουνάκι τον Σαλπιγγίδη και στη δεύτερη απευθείας το κεφάλι του Φωτάκη πριν η μπάλα καταλήξει και πάλι στα δίχτυα.

Η επιστροφή του στη δράση συνδυάστηκε και με την επιστροφή του ΠΑΟΚ στα θετικά αποτελέσματα.Οι εντυπωσιακές επιδοσεις. Οι εμφανίσεις του Λίνο και οι εντυπωσιακές του επιδόσεις, έχει 9 γκολ και 15 ασίστ, μας επιτρέπουν να τον συγκρίνουμε με τα καλύτερα ακραία μπακ της ιστορίας του ΠΑΟΚ και τουλάχιστον όσον αφορά αυτή της τελευταίας 20ετίας να μη βρίσκουμε καλύτερό του στο αριστερό άκρο.

Ο Λίνο και ο διάδοχος

Μέχρι πότε, όμως, θα μπορεί ο Λίνο να κάνει τη διαφορά; Αυτό είναι ένα δύσκολο ερώτημα, που ωστόσο κάνει εύκολο πάλι ο Βραζιλιάνος με τη συμριφορά του.

Όντας τελείως ακομπλεξάριστος πριν λίγες μέρες μίλησε για το μεγάλο ταλέντο του Σταφυλίδη και πως μπορεί αυτό να εξελιχθεί. Και εδώ προκύπτει άλλο ένα κέρδος για τον ΠΑΟΚ που έχει στη διάθεσή του τον καλύτερο δάσκαλο για τον νεαρό ποδοσφαιριστή του.

Ο Λίνο μπορεί να βοηθήσει τον Σταφυλίδη και η διαδοχή να γίνει ομαλά με κερδισμένους τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και τους δύο παίκτες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ