ΠΑΟΚ

Λίνο: "Ο Σαββίδης ξέρει πώς θα περάσουμε τον Ολυμπιακό..."

Λίνο: "Ο Σαββίδης ξέρει πώς θα περάσουμε τον Ολυμπιακό..."
INTIME SPORTS

Ο Μασιέλ Λίνο μίλησε για την αποθέωση που δέχεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, την ανανέωσή του και τον Γκαρσία που προσπάθησε να μεταπείσει.

Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις για τον ΠΑΟΚ και την προοπτική να κατακτήσει το Κύπελλο, το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του, την αποχώρηση του Γκαρσία, αλλά και την ευκαιρία που έχει ο "Δικέφαλος" να κοντράρει τον Ολυμπιακό με τον Σαββίδη στην ηγεσία του έκανε ο Μασιέλ Λίνο στον Τύπο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνο:

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο στο ματς με τη Βέροια: "Πάντοτε όταν ακούω το όνομα μου ρυθμικά από την εξέδρα, δεν μπορώ παρά να νιώθω ικανοποίηση. Όλοι ξέρουν τι έχω προσφέρει αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και όταν ακούω το όνομα μου από τον κόσμο, παίρνω δύναμη για να συνεχίσω ακόμη πιο έντονα την προσπάθεια μου για το καλό της ομάδας".

Για το γεγονός ότι μοιάζει έφηβος παρά τα 36 χρόνια του: " Αυτό είναι το παιχνίδι μου. Να φεύγω μπροστά, να γυρίζω πίσω κι όλα αυτά σε γρήγορο ρυθμό. Αυτές είναι, βέβαια, και οι απαιτήσεις της συγκεκριμένης θέσης στις οποίες προσπαθώ να ανταποκρίνομαι".

Για το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ: " Είμαι πολύ ικανοποιημένος παίζοντας στον ΠΑΟΚ. Κι αν η ομάδα με χρειάζεται και για τη νέα σεζόν, εγώ θα μείνω. Θα έρθει και η στιγμή που θα καθίσουμε με τη διοίκηση να μιλήσουμε για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας μας. Εννοείται ότι θα χαρώ πολύ σε περίπτωση που θα είμαι εδώ και του χρόνου. Προς το παρόν, όμως, προέχει να συγκεντρωθούμε στα ματς που ακολουθούν".

Για την αποχώρηση του Γκαρσία: " Δεν βλεπόμαστε πλέον καθημερινά με τον Γκαρσία, ξεκουράζεται λίγο (σ. σ. γέλια). Είναι ένας άνθρωπος με χαρακτήρα και ασφαλώς η αποχώρησή του μας στεναχώρησε όλους μέσα στα αποδυτήρια. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παίκτες αποχωρούν κι αυτοί που μένουν, πρέπει να συνεχίζουν τη δουλειά τους. Όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι παίκτες, ο Έτο, ο Λόρενς, ο Λάζαρ προσπαθήσαμε να τον πείσουμε να παραμείνει μαζί μας. Μας βοηθούσε πολύ και η αποχώρηση του μας προκάλεσε λύπη".

Για το αν η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσει προσωπική δικαίωση: " Η πιθανή κατάκτηση του Κυπέλλου θα αποτελέσει επιβράβευση, όχι μόνο για μένα, αλλά συνολικά για όλη την ομάδα. Είμαι 4,5 χρόνια στην ομάδα και φέτος έχω την ευκαιρία να κατακτήσω το τρόπαιο. Μπορώ να πω ότι είμαστε κοντά σ’ αυτή τη διάκριση. Ο περσινός αποκλεισμός από τον Ατρόμητο μας δίδαξε πολλά. Πήραμε ένα μάθημα και γίναμε πιο σοβαροί".

Για την παρουσία τoυ Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: " Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη έχει προσδώσει σιγουριά στην ομάδα. Και στα οικονομικά και στην οργάνωση. Θέλουμε να του ανταποδώσουμε αυτή τη βοήθεια προς εμάς. Αυτό που μας έχει τονίσει ο ίδιος είναι ότι θα είναι στο πλευρό μας, στα εύκολα και στα δύσκολα και ότι στο εξής ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ δυνατός".

Για το πώς κατάφερε φέτος να αποφύγει τους τραυματισμούς: " Στην καριέρα μου είχα λίγους τραυματισμούς. Ο πιο σημαντικός ήταν όταν έκανα εγχείρηση πριν από τρία χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος που ειδικά φέτος δεν έχω τέτοια προβλήματα και μπορώ και βοηθώ την ομάδα μου".

Για το αν λείπει κάτι από τον ΠΑΟΚ για να πάρει τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό: " Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες. Από την άλλη, ο ιδιοκτήτης και η τεχνική ηγεσία της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, προκειμένου να φθάσουμε και να ξεπεράσουμε τον Ολυμπιακό".

Για τους νεαρούς και τη βοήθεια που τους δίνουν οι παλιότεροι: " Οι νεαροί παίκτες πρέπει να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται να διακριθούν μέσω του ΠΑΟΚ. Το ότι βρίσκονται στην ομάδα δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυτούν, αλλά να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο, έχοντας την υποστήριξη και των πιο έμπειρων παικτών".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ