ΠΑΟΚ

Λίνο: "Ο ΠΑΟΚ με θέλει, γιατί όχι Βραζιλία;"

Λίνο: "Ο ΠΑΟΚ με θέλει, γιατί όχι Βραζιλία;"
INTIME SPORTS

Ο Μασιέλ Λίνο μίλησε για την ποδοσφαιρική καριέρα του, αλλά και το μέλλον του. Τα εγκώμια για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Κακά

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιστοσελίδα "globoesporte.globo.com" έδωσε ο Μασιέλ Λίνο, αποκαλύπτοντας πως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ του έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν για άλλα δύο χρόνια τη συνεργασία τους.

Σ' αυτή, θυμάται αρχικά την έλευσή του στον ΠΑΟΚ. " Το 2009 αποθεώθηκα από πολλούς οπαδούς στο αεροδρόμιο. Ήθελαν να δουν ποιος θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ. Εδώ είναι οι πιο φανατικοί οπαδοί. Μου προκάλεσε έκπληξη αυτό εκείνη την ημέρα. Δεν έχει σημασία αν είναι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ή ομάδας της τρίτης κατηγορίας" τονίζει, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο κεφάλαιο της παρουσίας του στα πορτογαλικά γήπεδα:

" Ήταν στα σχεδιά μου να αγωνιστώ στην Ευρώπη και κάναμε το καλύτερο για να γίνει η Ακαντέμικα ένα top club. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάω στην Πόρτο, μια ομάδα με εξαιρετικό προγραμματισμό. Είχα επιτυχημένες χρονιές εκεί και κέρδισα τίτλους".

Δούλεψε σε σούπερ μάρκετ

Ο συντάκτης του κειμένου της συνέντευξης αναφέρει πώς πριν ο Λίνο πάει στην Πορτογαλία, παράλληλα με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, δούλευε και σε σούπερ μάρκετ. Ο ίδιος μιλά και για τον Κακά, την εξέλιξη του οποίου έζησε από κοντά. " Το ταλέντο του Κακά ήταν αναμφισβήτητο. Φαίνονταν ότι αργά ή γρήγορα θα μεταγραφεί σε μεγάλο κλαμπ στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται καν να το πω. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, χωρίς αμφιβολία. Πάντα σεβόταν όλο τον κόσμο", είπε ο Λίνο για τον αστέρα συμπατριώτη του.

Αναφέρεται ακόμη στον προπονητή του στη Φιγκεϊρένσε, Μαουρίτσιο Ραμάλιο, πλέον τεχνικό της Σάντος, τονίζοντας: " Πρόκειται για ένα άνθρωπο ταπεινό, ο οποίος εκπέμπει σεβασμό, που θέλει όταν μιλάει να ακούγεται και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε προπονητή".

"Από τον ΠΑΟΚ υπάρχει πρόθεση να ανανεώσουμε"

Στο τελευταίο κομμάτι της συνέντευξης μιλά για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ: " Στην ομάδα μου έχουν την πρόθεση να ανανεώσουμε για άλλα δύο χρόνια, αλλά τους είπα, ότι τώρα θέλω να επικεντρωθώ στους αγώνες. Θέλω να αφήσω το μέλλον για αργότερα. Σίγουρα, όμως, αν ερχόταν μια πρόταση από τη Βραζιλία, της οποίας το πρωτάθλημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, και είναι καλή οικονομικά, θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ