ΠΑΟΚ

Λίνο: "Εύχομαι του χρόνου να είμαι καλύτερος"

Λίνο: "Εύχομαι του χρόνου να είμαι καλύτερος"
Λίνο INTIME SPORTS

Ο Μασιέλ Λίνο μίλησε στο olaPAOK.gr για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ και εξέφρασε την χαρά του που θα συνεχίσει να έχει για συμπαίκτη τον Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Μασιέλ Λίνο την Παρασκευή (25/5) ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ για ακόμη ένα χρόνο και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2013.

Ο Βραζιλιάνος μπακ περιχαρής με αυτή την εξέλιξη μίλησε στο olaPAOK.gr και στάθηκε, μεταξύ άλλων, στο γεγονός πως θα συνεχίσει να είναι συμπαίκτης με τον Πάμπλο Γκαρσία.

"Είμαι χαρούμενος και αισθάνομαι τιμή που θα φορέσω για ακόμη μία χρονιά την φανέλα του ΠΑΟΚ. Η χαρά μου μεγαλώνει επειδή θα είμαι για ακόμη μία σεζόν συμπαίκτης με τον Γκαρσία", είπε αρχικά ο Βραζιλιάνος μπακ και πρόσθεσε σχετικά με το τι περιμένει την επόμενη σεζόν: "Εύχομαι να είμαι καλύτερος από την χρονιά που πέρασε και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει σε επιτυχίες".

Στο τέλος τόνισε: "Ευχαριστώ τον Ζήση Βρύζα και όλο το επιτελείο της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και εύχομαι η ομάδα να πάει καλύτερα του χρόνου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ