ΠΑΟΚ

Λεονάρντο για αντι-Ροντρίγκες

fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas
Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad
fudbaler Partizana na utakmici Superlige Prvenstva Srbije protiv Rada na stadionu Partizana, Beograd 27.08.2016. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Partizan, Superliga Prvenstvo Srbije, Rad MARKO METLAS/ MN PRESS

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρτίζαν, Λεονάρντο, εμφανίζεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του Γκάρι Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ. (videos)

ΠΑΟΚ και Γαλατάσαράι έχουν πλέον διαφορά μόνο στον τρόπο καταβολής των χρημάτων και το μόνο που απομένει για να πάει ο Γκάρι Ροντρίγκες στην Τουρκία είναι να γίνει συμφωνία με τον αντικαταστάτη του. Η Sabah αποκαλύπτει τις επαφές του ΠΑΟΚ με την Παρτίζαν για τον Λεονάρντο. Που βρίσκονται τα θέματα του φορ, του Τιάμ και του Τζαβέλλα.

Μία ανάσα από την οριστική συμφωνία για την πώληση του Γκάρι Ροντρίγκες βρίσκονται ΠΑΟΚ και Γαλατασαράι. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει πολύ κοντά στο τελικό ποσό της μεταγραφής (ο ΠΑΟΚ θα πάρει πιθανότατα 3,5 εκατ. ευρώ, μισό εκατομμύριο ευρώ λιγότερα απ' όσα του αναλογούν από τη ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ) και το μόνο που απομένει προς συζήτηση είναι ο τρόπος καταβολής των χρημάτων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο ΠΑΟΚ θέλει άμεσα όλα τα χρήματα, ενώ ο τουρκικός σύλλογος προτείνει να δώσει μπροστά 1,5 εκατ. και τα υπόλοιπα σε δόσεις.

Λεονάρντο για αντι-Ροντρίγκες

Υπάρχει, όμως, μία ακόμη προϋπόθεση για να κλείσει το θέμα. Είναι η εξεύρεση του αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες (θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ από την Γαλατά). Ο Γιώργος Σαββίδης αποκάλυψε χθες τις προχωρημένες επαφές που υπάρχουν για εξτρέμ, ενώ άφησε υπονοούμενο για Στοχ, οι πληροφορίες όμως θέλουν τον Μίχελ να βλέπει αλλού και στην Τουρκία η ιστοσελίδα "Sabah" αποκαλύπτει ότι είναι προχωρημένες οι επαφές του ΠΑΟΚ για τον Βραζιλιάνο Λεονάρντο της Παρτίζαν.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τόσο ως αριστερός ακραίος, όσο και ως επιθετικός και φέτος έχει 19 ματς και 13 γκολ με τη φανέλα της Παρτίζαν. Τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιξε στην Ανζί (33 ματς και 9 γκολ), ενώ έχει περάσει από την Καμπάλα, τη Μέταλουργκ και το Παραλίμνι.Οι πληροφορίες μιλούν για κόστος μεταγραφής που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ.

Δεύτερη επιλογή ο Εντουάρντο

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του φορ, ο 34χρονος Εντουάρντο που έμεινε ελεύθερος από τη Σαχτάρ απασχολεί τον Δικέφαλο, αλλά είναι δεύτερη επιλογή πίσω από παίκτη που ο Μϊχελ παλεύει να φέρει στην Τούμπα. Υπάρχει και το όνομα του Σκούλετιτς, ενώ χθες το βράδυ ακούστηκε πολύ το σενάριο του δανεισμού.

Οι διαπραγματεύσεις Τιάμ-Έμπολι και το μήνυμα Τζαβέλλα

Εξάλλου, ο Μαμ Τιάμ έχει μπει, με την άδεια του ΠΑΟΚ, σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με την Εμπολι για την μετακίνησή του στον ιταλικό σύλλογο.

Μεταξύ των δύο πλευρών, όπως παραδέχθηκε ο ατζέντης του παίκτη Πατρίκ Μπαστιανέλι στο Sport24.gr, υπάρχει διαφορά στο οικονομικό που γίνονται συζητήσεις για να καλυφθεί.

Τέλος, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι θα συναινέσει στη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα μόνο αν αυτή καλύπτει τις αγωνιστικές (να είναι ένα αξιόλογο σύνολο σε ένα δυνατό πρωτάθλημα) και τις οικονομικές απαιτήσεις του (να καλύψει τις απολαβές που έχει στον ΠΑΟΚ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γ. Σαββίδης: "Δεν θέλει ο Βιεϊρίνια, τέλος μαζί του"
Η πρώτη του Λάμπρου στον ΠΑΟΚ
Γ. Σαββίδης όπως Ίβιτς για Ροντρίγκες
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ