ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Χάρηκα που επέστρεψε ο Γκαρσία"

Λάζαρ: "Χάρηκα που επέστρεψε ο Γκαρσία"

Ο Κοστίν Λάζαρ σχολίασε τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Ρουμάνος μέσος Κοστίν Λάζαρ μίλησε στα "ΣΠΟΡ" για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ και τον πρωταρχικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κοστίν Λάζαρ:

Για τις ανάσες που πήρε στις διακοπές του: "Ναι, είμαι έτοιμος για να μπω στη νέα σεζόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας πολύ τρέξιμο για να είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί οι αγώνες είναι μεγάλη πρόκληση. Ελπίζω να είμαστε αυτοί που πρέπει και να τα καταφέρουμε. Πήγαμε οικογενειακώς στην Πορτογαλία, στη Λισσαβόνα και επισκεφτήκαμε κάποια μέρη εκεί κοντά. Ωραία πόλη, αλλά οι παραλίες δεν ήταν τόσο καλές όσο στην Ελλάδα. Η Χαλκιδική έχει πολύ καλύτερες θάλασσες…".
Για τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: "Όσο μπορούσα ενημερωνόμουν. Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι επέστρεψε στην ομάδα ο Γκαρσία! Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι που θα τον έχω ξανά συμπαίκτη. Ήρθε ένας μεγάλος προπονητής, έγιναν και οι πρώτες μεταγραφές. Μου αρέσει πολύ να βλέπω ότι γίνονται κινήσεις για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την κορυφή. Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας! Έχουμε όλα τα εφόδια για να χτυπήσουμε τον τίτλο και να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.
Για τον πρωταρχικό στόχο της κατάκτησης του τιτλου που έθεσε ο Σαββίδης: "Κι εμείς θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν και να μπορέσουμε να φέρουμε τον τίτλο στη Θεσσαλονίκη. Πιστεύω ότι ξεκινάμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ και με σοβαρότητα και συνέπεια μπορούμε να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο που έχει τεθεί…".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ