ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Πρώτοι μέχρι το τέλος"

Λάζαρ: "Πρώτοι μέχρι το τέλος"
Λάζαρ INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λάζαρ μιλά στο Sport24.gr για το στόχο της παραμονής στην πλέον προνομιούχο θέση των πλέι οφ που βάζουν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του. Ποια παιχνίδια θεωρεί καθοριστικά για τον ΠΑΟΚ

Απόλυτη προσήλωση στο μεγάλο στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Απόδειξη αποτελούν οι δηλώσεις του Κοστίν Λάζαρ στο Sport24.gr, λίγες ώρες μετά το νικηφόρο για τον ΠΑΟΚ ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τι λέει ο Ρουμάνος μέσος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πώς αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του ΟΑΚΑ που έρχονται;

Κοστίν, μετά από την αντεπίθεση των τριών πρώτων αγωνιστικών, τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να τερματίσει πρώτος στα πλέι οφ; "

Πρώτα απ' όλα, να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό το ματς στο Ολυμπιακό στάδιο, αφού, αν δεν τα καταφέρουμε την Κυριακή, θα πέσουμε από την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να μειωθούν και οι ελπίδες μας για την επίτευξη του στόχου μας στο τέλος των αγώνων κατάταξης. Πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο στυλ παιχνιδιού και να παραμείνουμε μέχρι το τέλος στην πρώτη θέση".

ΚΩΔΙΚΟΣ VIDEΟ: xqr50p

Τι πιστεύεις ότι έκρινε τελικά το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;

“Το πάθος και η θέληση που είχαμε για τη νίκη”.

Πιστεύεις ότι η πρωτιά για τον ΠΑΟΚ θα παιχθεί στο ΟΑΚΑ, στα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ;

“Πιστεύω ναι. Στα δύο συγκεκριμένα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ πρόκειται να κριθεί η πρώτη θέση στην βαθμολογία των πλέι οφ. Στην ομάδα μας, πάντως, έχουμε φέτος καλές αναμνήσεις από τα δύο ματς πρωταθλήματος που δώσαμε στο Ολυμπιακό στάδιο. Αισιοδοξώ ότι και τώρα θα τα καταφέρουμε το ίδιο καλά, παραμένοντας στην κορυφή”.

Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια αποτελεί πρόβλημα για σας;

“Είναι φυσιολογική η κούραση. Η κόπωση των παικτών είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη δουλειά μας και δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Σε κάθε περίπτωση, όμως, την ώρα των αγώνων θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει να είμαστε”.

Τελικά, ο πιο μεγάλος αντίπαλος σας για την πρωτιά είναι ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ;

“Πιστεύω ότι και οι τρεις αντίπαλοι μας στη φάση των πλέι οφ είναι εξίσου επικίνδυνοι για εμάς”.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ