ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Ποτέ δεν θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ"

Λάζαρ: "Ποτέ δεν θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ"
Λάζαρ

Ο Κοστίν Λάζαρ αποκαλύπτει τι ακριβώς συνέβη κατά την αποχώρησή του από τον "Δικέφαλο". "Παρερμηνεύτηκαν πολλά από αυτά που είπα", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ρουμάνος πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κοστίν Λάζαρ ξεκαθάρισε ότι πολλές από τις δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν από τον Τύπο καθώς και παρόλο που δεν ήθελε να φύγει από την ομάδα, δεν κρατάει κακία στους οπαδούς της.

Κατά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ, ο Κοστίν Λάζαρ, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως αισθάνεται απογοητευμένος με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκαν οι άνθρωποι της ομάδας. Είχε πει χαρακτηριστικά: "Ο ΠΑΟΚ δεν με σεβάστηκε",αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά αναφορικά με όσα συνέβησαν εκείνη την περίοδο.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσα γράφτηκαν εκείνη την περίοδο ο Ρουμάνος σε συνέντευξη που έδωσε στη ρουμανική ιστοσελίδα " dolce-sport.ro" την Δευτέρα παρουσιάζει τα γεγονότα τελείως διαφορετικά.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ:
- Πέρασες τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Τι συνέβη αυτό το καλοκαίρι;
"Σε ό,τι έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Πολλά από αυτά που είπα ερμηνεύτηκαν λάθος από τις τοπικές εφημερίδες. Ποτέ δεν θύμωσα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μόλις τέλειωσε η πρώτη μου χρονιά στην ομάδα είχα προσφορές από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από αντίπαλες ομάδες στην Ελλάδα. Αλλά δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ακόμα και όταν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα στην ομάδα συμφώνησα μαζί της να μείνω.

Χάρηκα πολύ όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο κ. Σαββίδης και ενίσχυσε τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα. Είμαι δεμενος με τον ΠΑΟΚ 100% και το έχω αποδείξει, είναι η ομάδα που μου έδωσε πολλές χαρές."

- Πως αισθάνεσαι που δεν θα συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;

"Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που έπαιξα για τον ΠΑΟΚ τρία χρόνια και ανεξάρτητα με την όλη κατάσταση, μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτόν τον υπέροχο σύλλογο. Ελπίζω αυτήν την εβδομάδα να πάρω τη σωστή απόφαση σχετικά με την νέα μου ομάδα."

- Κοστίν, τι γίνεται με το ενδιαφέρον της Στεάουα για εσένα; -

"Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Έχω προτάσεις από διάφορες ομάδες στο Ισραήλ, την Κύπρο, την Τουρκία, αλλά και από κάποιες ελληνικές ομάδες. Για την ώρα δεν θέλω να επιστρέψω στη Ρουμανία."

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ