ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Κανείς δεν ξέχασε το Καραϊσκάκη"

Λάζαρ: "Κανείς δεν ξέχασε το Καραϊσκάκη"
Λάζαρ

Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε για την βαριά ήττα στο "Καραϊσκάκης" που ξύπνησε τον ΠΑΟΚ, τις αντιδράσεις που έφερε στην ομάδα του και εξήγησε πως ο Δικέφαλος έδειξε το 90% των δυνατοτήτων του κόντρα στην Σαχτιόρ.

Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ έδωσε συνέντευξη στην επιστροφή της ομάδας από την Αστάνα και μίλησε για την ανοδική πορεία του "Δικεφάλου" μετά την απογοητευτική εμφάνιση και την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αντίδραση με τις δύο νίκες κόντρα σε Αρη και Σαχτιόρ, μετά τη βαριά ήττα στο Καραϊσκάκη: "Πρώτον, κανείς μας δεν έχει ξεχάσει την ήττα στο Καραϊσκάκη. Ήταν πολύ δύσκολο για μας να το δεχθούμε αυτό που έγινε. Νομίζω ότι ακριβώς μετά από αυτό το παιχνίδι όλοι μας, σα να "ξυπνήσαμε" και αρχίσαμε να κάνουμε περισσότερα από όσα μέχρι τώρα. Να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο.

Προσωπικά, εγώ βλέπω ότι κάτι αλλάζει μέσα στην ομάδα. Νιώθω ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλύτερα από πριν και αρχίσατε ήδη να βλέπετε τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, που όπως σας είπα είναι πλέον μεγαλύτερη".

Παρακολουθείστε την 13η εκπομπή Super BALL αυτή την Κυριακή (01/12) στις 21:00. Σχόλια, ρεπορτάζ, ανάλυση φάσεων και δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας. Καλεσμένος στο studio της εκπομπής ο διεθνής επιθετικός Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Για το που οφείλεται το ξύπνημα του ΠΑΟΚ: "Δεν μιλήσαμε, δεν χρειάζεται να ειπωθούν και πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις. Μη νομίζεις ότι μια μέρα ξαφνικά κοιταχτήκαμε, μιλήσαμε και όλα πηγαίνουν καλύτερα. Όχι, δεν γίνεται έτσι, με εμάς τουλάχιστον δεν έγινε έτσι. Η νοοτροπία δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη. Προσπαθούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και ελπίζω ότι από εδώ και πέρα θα κρατήσουμε την εικόνα που είδατε αυτή τη φορά".

Για το ποσοστό των δυνατοτήτων του στο οποίο έχει φτάσει ο ΠΑΟΚ: "Στο παιχνίδι με την Σαχτάρ Καραγκάντι, φτάσαμε στο 85-90% των δυνατοτήτων μας. Πιστεύω ότι τη Πέμπτη κάναμε πολύ καλό παιχνίδι".

Για το πόσο δύσκολο είναι να δίνουν διαδοχικά ματς: "Είναι πάντα δύσκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρέπει να συνεχίζουμε. Ανεξάρτητα με ποιον παίξαμε τη Πέμπτη ή με ποιον παίζουμε τη Κυριακή ή την Δευτέρα, ανεξάρτητα από το τι αποτέλεσμα φέραμε την Πέμπτη, πρέπει να έχουμε το μυαλό μας στο επόμενο παιχνίδι. Σε όλη την Ευρώπη, αυτό κάνουν όλες οι ομάδες. Είμαστε μια ομάδα που έχει πολλούς ικανούς παίκτες για να βγάλουμε το πρόγραμμα αγώνων που έχουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί και στα δυο επίπεδα".

Για το αν μπορεί φέτος ο ΠΑΟΚ να πάει ψηλότερα από τους "32" του Europa League: "Δε νομίζω να υπάρχει παίκτης που με την ομάδα του περνάει τη φάση των ομίλων και μετά δε σκέφτεται τον επόμενο γύρο. Το ίδιο συμβαίνει και με εμάς. Η ομάδα έχει πλέον εμπειρία. Έχουν γίνει μεταγραφές και ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα, με ποιότητα και ελπίζω αυτή τη σεζόν να περάσουμε και τουλάχιστον μια φάση με νοκ άουτ παιχνίδια".

Για το αν μείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά (σ.σ. το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του): "Δεν ξέρω. Ειλικρινά δεν ξέρω. Δεν θέλω να πω τίποτα γι’ αυτό, κατάλαβα τι εννοείς με την ερώτησή σου, αλλά σου απαντάω με ειλικρίνεια δεν ξέρω. Για τώρα ξέρω να σου πω που είμαι. Μετά, θα δούμε".

Για το ποια ομάδα είναι καλύτερη. Η Ελλάδα ή η Ρουμανία: "Τώρα γιατί το ρωτάτε αυτό; Εντάξει, μας αποκλείσατε. Εσείς θα πάτε στο παγκόσμιο κύπελλο, αυτό είναι που μετράει…".

Για το ποιος Έλληνας διεθνής, συμπαίκτης του στον ΠΑΟΚ, τον πείραξε περισσότερο μετά τον αποκλεισμό της Ρουμανίας: "Κανείς. Ειλικρινά κανείς… Σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Όλοι ξέρουν ότι πέρασα δύσκολα μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και όλα τα παιδιά το σεβάστηκαν αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ