ΠΑΟΚ

Λάζαρ: "Εχουν αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ"

Λάζαρ: "Εχουν αλλάξει πολλά στον ΠΑΟΚ"
Λάζαρ φάσα

Ο Κοστίν Λάζαρ κατέθεσε τις εντυπώσεις του από την φετινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και έδειξε έτοιμος να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν, πλέον, στον "Δικέφαλο" (videos)

Ο Ρουμάνος μέσος τόνισε πως αφού όλοι περιμένουν περισσότερα από πέρσι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά τα δεδομένα.

Αναλυτικά όσα είπε από την Αυστρία:

Αποστολή στην Αυστρία: Στέργιος Αναστασιάδης

Για το πως έχει βιώσει μέχρι τώρα την προετοιμασία: "Όλοι κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους εαυτούς μας, για να είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικό είναι να υποφέρουμε από τη κούραση της προετοιμασίας, αλλά ξέρουμε ότι αυτό είναι για το καλό μας".

Για την περσινή πορεία του ΠΑΟΚ: "Αλλάξαμε αρκετά πέρυσι το καλοκαίρι. Έφυγαν κάποιοι έμπειροι ποδοσφαιριστές, Ήρθαν κάποιοι νέοι παίκτες και δεν μπορέσαμε να έχουμε ομοιογένεια. Δεν ήμασταν σαν μια γροθιά. Ένα ακόμα στοιχείο ήταν ότι ακόμα και εμείς οι έμπειροι, δεν μπορέσαμε να πιάσουμε το μάξιμουμ της απόδοσής μας".

Για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ: "Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, είτε παίζουμε με μεγάλο αντίπαλο είτε με έναν αντίπαλο όπως τώρα πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε ενισχυθεί με μεταγραφές, θα δούμε αν αυτές είναι καλές ή όχι".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα φιλικά: "Ερχόμαστε από διακοπές. Τώρα παίζουμε με πάθος, με όρεξη. Δεν είμαστε κουρασμένοι, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Υπάρχει ένας προπονητής που περιμένει να δει την ποιότητά μας. Δεν ανησυχώ για το ξεκίνημα της σεζόν, όσο για τη συνέχεια όταν θα είμαστε κουρασμένοι. Το θέμα είναι το πως θα αντιδράσουμε τότε".

Για τα αποτελέσματα κόντρα σε Ανζί και Κοπεγχάγη: "Όλα τα αποτελέσματα είναι σημαντικά, όμως εντάξει, είναι φιλικά παιχνίδια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι τα επίσημα παιχνίδια. Είναι καλό να κερδίζεις στα φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν κερδίζεις και τίποτα. Μόνο εμπειρία".

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: "Έχουν αλλάξει πολλά. Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι ένα κλαμπ με σταθερότητα. έχει ισχυρό ιδιοκτήτη, έχει έναν προπονητή με μεγάλο όνομα. Θα πρέπει και εμείς οι ποδοσφαιριστές να βρεθούμε σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω αυτή η χρονιά θα είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Όλοι περιμένουν πολλά περισσότερα από πέρσι και πρέπει εμείς να προσαρμοστούμε σε αυτά τα δεδομένα".

Για το αν μπορεί η ομάδα να αντεπεξέλθει σε συνθήκες πρωταθλητισμού: "Δεν το ξέρω, είναι νωρίς για να πω κάτι τέτοιο. Ο προπονητής έχει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξει τους καλύτερους έντεκα που θα ξεκινούν, διότι είμαστε πολλοί καλοί παίκτες. Είναι πάντως νωρίς. Θα πρέπει να περιμένουμε τα επίσημα παιχνίδια".

Για τον τίτλο που θα έβαζε στη προετοιμασία του ΠΑΟΚ: "Η νέα εποχή του ΠΑΟΚ".

Για το αν έχει προτίμηση για αντίπαλο στον τρίτο προκριματικό γύρο: "Για μένα δεν είναι σημαντικό. Σημασία έχει να την κερδίσουμε, αυτό είναι το σημαντικό".

Για το ανταγωνισμό στην θέση που αγωνίζεται: "Δεν με ανησυχεί, είναι πίεση για όλους. Ας φέρουν και δέκα ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή. Οι καλύτεροι θα παίζουν".

Για το αν του ζήτησε κάτι ο γιος του να του φέρει όταν επιστρέψει: "Όταν του είπα πως θα πάω για προετοιμασία, με ρώτησε "πόσο καιρό θα προετοιμάζεστε εκεί. Τελείωσε, γύρνα σπίτι".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ