ΠΑΟΚ

"Έκλαιγε σαν κοριτσάκι ο Μιραλάς"

"Έκλαιγε σαν κοριτσάκι ο Μιραλάς"
Λάζαρ Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Λάζαρ, χαρακτήρισε "κοριτσάκι" που κλαίει τον Μιραλάς και τόνισε πως ποτέ δεν χτύπησε τον Τζιμπούρ (videos)

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό βρήκε μεγάλους νικητές τους ερυθρόλευκους, που πέρασαν από την Τούμπα με 2-0 και πλησίασαν στους δυο πόντους τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε, όμως οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων έχουν στίσει ένα δικό τους ν τέρμπι δηλώσεων - διαρροών που συνεχίστηκε και την Τετάρτη το πρωί.

Ο Ρουμάνος μέσος του ΠΑΟΚ, Λάζαρ, λοιπόν, που αποβλήθηκε στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης, μίλησε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και έκανε διάφορους χαρακτηρισμούς για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Για τον Κέβιν Μιραλάς, τόνισε: "Ένας παίκτης του Ολυμπιακού (σ.σ.: ο Ορμπάιθ) με χτύπησε βρόμικα στο πρόσωπο, αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτα. Μετά έκανα ένα δυνατό φάουλ στον Μιραλάς, ο οποίος αντέδρασε υπερβολικά. Του είπα να μην κλαίει σαν κοριτσάκι και να σηκωθεί πάνω και τότε ήρθε ο Τζιμπούρ και άρχισε να με προκαλεί... Εκεί ξέφυγαν τα πράγματα...", είπε αρχικά.

Ενώ για την αποβολή του, δήλωσε: "Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι δεν τον χτύπησα όταν ήρθαμε κεφάλι με κεφάλι, αλλά τον απώθησα και είναι λάθος αυτό που γράφτηκε ότι τον χτύπησα. Στο βίντεο του αγώνα φαίνεται καθαρά ότι μόνο τον έσπρωξα...".

Εσείς μπορείτε να δείτε το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, όπως και όλα τα άλλα του ελληνικού και ξένου Τύπου στο Sport24.gr

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ