ΠΑΟΚ

Λαζάρ: "Είχαμε στο μυαλό μας και την εκδίκηση"

Λαζάρ: "Είχαμε στο μυαλό μας και την εκδίκηση"
INTIME SPORTS

Ο Κοστίν Λαζάρ αναφέρθηκε τόσο στο πως αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και στην... ποδιά πάνω στον Κάλα.

Ο Κοστίν Λαζάρ αναφέρθηκε τόσο στο πως αντιμετώπισαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την ΑΕΚ, όσο και στην... ποδιά πάνω στον Κάλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος μέσος στον "Sport 103":

Αρχικά δήλωσε: " Το ηθικό μας είναι ανεβασμένο και λόγω του πολύ καλού αντιπάλου που κερδίσαμε αλλά και λόγω της σημασίας του αγώνα. Βέβαια, σωματικά πολύ κουρασμένοι".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο που ακολουθεί: "Η ομάδα θα προσπαθήσει, θα δώσει τον καλύτερο της ευατό. Δεν είναι ίδια τα παιχνίδια, με την ΑΕΚ δεν ήταν θεαματικό ματς, ήταν ένα παιχνίδι δουλειάς".

Για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι κόντρα στην ΑΕΚ ήταν επαγγελματική νίκη: "Πιστεύω ότι η ομάδα έπαιξε όπως έπρεπε, ακόμη και αν δεν πιάσαμε καλή απόδοση κερδίσαμε και αυτό είναι πολύ θετικό".

Για την ντρίπλα πάνω στον Κάλα πριν κερδίσει το πέναλτι: " Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο, είδα ότι με άφησε ένα περιθώριο και το έκανα. Το είδα μετά σε ριπλέι. Δεν έχει σημασία αν ήταν ωραία φάση, σημασία έχει ότι αυτή η φάση βοήθησε την ομάδα. Είναι μάλλον φίλοι μου οι δημοσιογράφοι στην Ρουμανία που γράφουν πως την ντρίπλα θα την ζήλευε και ο Μέσι".

Για την συνέχεια στο Κύπελλο: " Δεν είναι πολύ δύσκολη κλήρωση, βέβαια, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Εχουμε αρκετές πιθανότητες να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Φυσικά, πρέπει να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και με σοβαρότητα".

Τόνισε ότι: " Εγώ προσωπικά έμαθα την κλήρωση με τον Ατρόμητο μετά το παιχνίδι".

Για το πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ κράτησαν το άγχος μακριά: "Δεν πιστεύω ότι ήταν ακριβώς έτσι το παιχνίδι, ήταν πολύ συγκεντρωμένη η ομάδα, ήταν νευρική με την καλή έννοια, είχε νεύρο η ομάδα".

Για το πως οι παίκτες του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν το ματς της Τετάρτης (18/1): " Γνωρίζαμε για το γεγονός ότι πέρσι η ομάδα έχασε στα ημιτελικά από την ΑΕΚ. Είχαμε στο μυαλό μας να πάρουμε εκδίκηση για αυτό το πράγμα με σοβαρότητα κα μέσα από αγωνιστικό πλάνο και αυτό κάναμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ