ΠΑΟΚ

Λατρεία για Βιεϊρίνια

Λατρεία για Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν έχουν ξεχάσει τον Βιεϊρίνια και του το έκαναν σαφές μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο (vids)

Τι κι αν μετακόμισε τον χειμώνα στην Βόλσμπουργκ... Ο Αντελίνο Βιειρίνια δεν έχει ξεχαστεί από τους φίλους του ΠΑΟΚ που βρήκαν την ευκαιρία την Κυριακή (20/5) να του δείξουν για ακόμη μια φορά την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Στην κυριολεξία επικράτησε λατρεία για τον Πορτογάλο, ο οποίος παρακολούθησε το ματς με τον Ατρόμητο και μετά το τέλος του αγώνα αρκετός ήταν ο κόσμος που περίμενε τον πρώην ποδοσφαιριστή του "Δικεφάλου" για να φωτογραφηθεί μαζί του.

Τον συνόδεψαν άνθρωποι της ομάδας μέχρι να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, με τον Βιειρίνια να "πολιορκείται" από φίλους της ομάδας μέχρι να φτάσει εκεί. Αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ρωτήθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου για το "τι λείπει και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κατακτήσει ένα τίτλο", οπαδοί των "ασπρόμαυρων" έλεγαν απευθυνόμενοι στον Πορτογάλο πως "εσύ λείπεις", ενώ φώναζαν ρυθμικά το όνομά του κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Δείτε παρακάτω τον Βιειρίνια να γνωρίζει την αγάπη των φίλων του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να μιλά και για τον MVP του φετινού "Δικεφάλου", Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την βράβευσή του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ