ΠΑΟΚ

Λαπόρτα: "Θέλαμε τον Μπερμπάτοφ στην Μπαρτσελόνα"

Λαπόρτα: "Θέλαμε τον Μπερμπάτοφ στην Μπαρτσελόνα"

Ο Χοάν Λαπόρτα, πρόεδρος της Μπαρτσελόνα από το 2003 έως το 2010 αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τον Τσίκι Μπεγκιρστάιν για να φέρουν τον "Μίτκο" στο "Καμπ Νου" την εποχή που αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ανάμεσα στις υψηλές παρουσίες που έδωσαν το παρών στο φιλικό που έγινε προς τιμήν του Χρίστο Στόιτσκοφ την περασμένη Παρασκευή στη Σόφια ήταν και ο επί 7 συναπτά έτη πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα.

Ο 54χρονος δικηγόρος έδωσε συνέντευξη στην καθημερινή εφημερίδα "7 Days Sport" κι αφού έπλεξε το εγκώμιο του Στόιτσκοφ και ανέδειξε τις συγκινητικές στιγμές που τιμήθηκε η μνήμη του Γιόχαν Κρόιφ και του Τρίφων Ιβάνοφ, αποκάλυψε το ενδιαφέρον που είχε δείξει επί των ημερών του η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ.

Συγκεκριμένα, σε σχετική ερώτηση, τόνισε: "Πάντα μου άρεσε ο Μπερμπάτοφ. Αγωνίστηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είναι ο τύπος του ταλέντου για το οποίο ενδιαφερόμασταν ο Τσίκι Μπεγκιρστάιν (σ.σ. διευθυντής ποδοσφαίρου την ίδια περίοδο στην Μπάρτσα) και εγώ. Όταν ψάχναμε για ένα εννιάρι, ο Τσίκι, επειδή του άρεσε, με ρώτησε αν μπορούσαμε να τον προσεγγίσουμε. Είναι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, πολύ καλός άνθρωπος και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να ταιριάξει στο σύστημά μας. Αλλά τότε ήταν δύσκολες οι στιγμές. Δεν ξέρω ποια ήταν η ακριβής τιμή του, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τον αγοράσουμε γιατί αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και έπρεπε να ψάξουμε για άλλον επιθετικό. Αλλά θυμάμαι τις συζητήσεις για την πιθανότητα να προσελκύσουμε τον Μπερμπάτοφ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ