ΠΑΟΚ

Κωνσταντινίδης: "Ολοι θέλουμε να μοιάσουμε στον Γκαρσία"

Κωνσταντινίδης: "Ολοι θέλουμε να μοιάσουμε στον Γκαρσία"

Ο ταλαντούχος μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, αναφέρθηκε στο κεφάλαιο Γκαρσία, τον Ιβάν Σαββίδη και τις δυνατότητες του "Δικεφάλου".

Ο μπακ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για την πρόκριση του ΠΑΟΚ, τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Γιώργο Δώνη και τον Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν υπήρχε άγχος στο παιχνίδι με την Καλλιθέα: " Υπήρχε άγχος γιατί είχαμε χάσει από μια κατώτερη ομάδα. Το πρώτο γκολ όμως μας ανέβασε τη ψυχολογία και πήραμε αυτή την άνετη νίκη".

Για το αν περίμενε αυτό το 6-0: " Δεν έκανα κάποια πρόβλεψη αλλά πιστεύαμε πάρα πολύ στη νίκη, θέλαμε να βάλουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούσαμε και πιστεύω τα καταφέραμε. Μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς με την Ξάνθη το οποίο θα είναι δύσκολο".

Για το αν τους πλήγωσε τον εγωισμό το 2-0: " Σίγουρα όταν χάνεις 2-0 από ομάδα μικρότερης αξίας και Β΄ Εθνικής, αυτό σου πληγώνει τον εγωισμό. Θέλαμε να δείξουμε πως αυτό ήταν κάτι τυχαίο και μια κακή στιγμή. Νομίζω πως ο κόσμος το κατάλαβε".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: " Είναι ένας παίκτης που έχει δεθεί με την ομάδα από την πρώτη στιγμή που ήρθε. Έχει αγαπήσει την ομάδα όσο κανένας άλλος και ότι λέει το εννοεί. Θέλουμε όλοι να του μοιάσουμε".

Για αν έχει πρότυπο κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: " Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένα. Στη θέση μου, μου αρέσουν πολλοί παίκτες, στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Θα ήθελα να τους μοιάσω".

Για το αν πείραξε τους ποδοσφαιριστές η κριτική που δέχτηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και μετά την ήττα στην Τρίπολη: " Με την πρόκριση δώσαμε μια απάντηση σε αυτούς που μας κρίνανε. Ο προπονητής είναι κοντά μας και μας βοηθάει. Εμείς τον βοηθάμε με τα καλά αποτελέσματα. Ήταν λάθος να μας αποδοκιμάζουν οι οπαδοί στην Τρίπολη. Θα κερδίσουμε την Ξάνθη και όλα θα πάνε καλά".

Για το φετινό ΠΑΟΚ: " Το καλοκαίρι ξεκινήσαμε χωρίς τον επενδύτη και δεν υπήρχαν τόσες μεγάλες φιλοδοξίες. Εμείς, μέσα από τις εμφανίσεις μας, δείξαμε πως θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι αυτή που είδατε χθες. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα, αλλά με πολύ δουλεία θα πάμε μπροστά".

Για τον Ιβάν Σαββίδη: " Ξέρουμε πως έχουμε έναν άνθρωπο δίπλα μας. Είναι κοντά μας και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με πληρωμές κλπ. Θέλει να κάνει έργα για να γίνει μεγαλύτερη η ομάδα. Μας δίνει σιγουριά".

Για το αν έχει κάποια προτίμηση για τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Κυπέλλου: " Δεν είναι ωραίο να προτιμάμε αντιπάλους. Με όποια ομάδα και να κληρωθούμε θα δώσουμε το 100% και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε τύχη θα περάσουμε".

Για τον Ολυμπιακό και αν κληρωθεί ο ΠΑΟΚ μαζί του: " Παίξαμε ένα παιχνίδι μέσα στη Τούμπα, ξέρουμε τον αντίπαλο. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα τον κοιτάξουμε στα μάτια".

Για το ταλέντο του: " Ευχαριστώ για όσα λένε για εμένα. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω για να γίνω καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου γιατί με εμπιστεύτηκε σε ένα δύσκολο ματς και μετά από τραυματισμό που είχα. Ήθελα να τον δικαιώσω".

Για τον Γιώργο Δώνη: " Όπως όλη η ομάδα, έτσι και ο προπονητής, περνάει τα καλά και τα άσχημα. Είναι λάθος να ασκείται τέτοια κριτική. Είναι πάντα δίπλα μας και πρέπει να μείνει χρόνια στον ΠΑΟΚ γιατί έχει όραμα για αυτή την ομάδα".

Ιντζίδης: "Μεγάλος παίκτης ο Κατσουράνης"

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Χρηστός Ιντζίδης, μίλησε, επίσης, στο "Αθλητικό Metropolis" για την πρόκριση επί της Καλλιθέας, τον Κατσουράνη και τον Σίλντενφελντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: Για το παιχνίδι με την Καλλιθέα: "Μας έφυγε το άγχος για την πρόκριση. Έπρεπε να μπούμε σοβαροί για να γυρίσουμε το παιχνίδι και όπως είδατε η ομάδα τα κατάφερε. Έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είμαστε χαρούμενοι για αυτό".

Για το αν περίμενε έξι γκολ και αν ήταν εύκολη η πρόκριση: " Ξέραμε τις δυνατότητες της ομάδας. Ήμασταν προετοιμασμένοι και ξέραμε πως θα περάσουμε με καλή εμφάνιση. Δεν περίμενα έξι γκολ, αλλά πίστευα πως τρία με τέσσερα γκολ θα τα βάζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και ήρθαν έξι γκολ. Εύκολο το κάναμε εμείς όμως. Με τέτοια πίεση και ευκαιρίες συνεχώς, το παιχνίδι έγινε εύκολο".

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ξάνθη: " Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Θα πάμε με “πατημένο το γκάζι” για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας θα το καταφέρουμε".

Για το πώς είναι να φοράς σε τόσο νεαρή ηλικία τη φανέλα του ΠΑΟΚ: " Κανονικά θα έπρεπε να έχω άγχος αλλά με τη βοήθεια κάποιων πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών που έχουμε στην ομάδα, φεύγει αυτό το άγχος. Όμως όταν φοράς αυτή τη φανέλα και το όνειρο σου γίνεται πραγματικότητα τότε δεν μπορείς να νιώθεις κάτι άλλο παρά χαρά".

Για το αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θεωρείται ο "μέντοράς" του στην ομάδα: " Αυτός που μου αρέσει να βλέπω και παίζει στη θέση μου είναι ο Κατσουράνης, ο οποίος είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Μόνο που βλέπεις την ηρεμία και την ποιότητα ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, μαθαίνεις".

Για τον Κώστα Κατσουράνη: " Πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη λύση για την άμυνα αλλά και το κέντρο. Είναι ένας μεγάλος παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και να μάθει σε μας τους νεότερους κάποια πράγματα".

Για τη συνεργασία στο κέντρο της άμυνας με τον Κατσικά: " Δεν έχουμε ξαναπαίξει ούτε στο πρωτάθλημα ούτε στο Κύπελλο αλλά η συνεργασία μας πιστεύω πως ήταν αρκετά καλή. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον Κατσικά. Είμαστε και οι δυο δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι, ξέρουμε μπάλα, ο Γιώργος έχει περισσότερη εμπειρία και με βοηθάει και πιστεύω θα είμαστε ένα καλό δίδυμο".

Για τον Σίλντενφελτ: " Φαίνεται πως είναι κάλος παίκτης, άλλωστε έχει αγωνιστεί και στο EURO με την Εθνική του. Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω".

Για τον κόσμο της ομάδας και την πίεση που υπάρχει: " Νιώθεις την πίεση γιατί ο κόσμος θέλει τις νίκες. Υπάρχει η πίεση αλλά σε βοηθάνε οι συμπαίκτες σου και αυτό φεύγει".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ