ΠΑΟΚ

"Ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς στην Ελλάδα"

"Ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει με τους οπαδούς στην Ελλάδα"
INTIME SPORTS

Ο Λάσλο Μπόλονι "υποκλίθηκε" στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και συνολικά των ομάδων της χώρας μας για τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνουν την υποστήριξή τους. Τι είπε για το ντέρμπι με τον Άρη και τι ποσοστά πρόκρισης στους "16" του Europa League έδωσε στην ομάδα του

Με τον πλέον κολακευτικό τρόπο για το οπαδικό κίνημα στην Ελλάδα, με αφορμή την εκδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ στην Ιταλία μίλησε ο Λάσλο Μπόλονι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε ακόμη στο ντέρμπι με τον Άρη, στη στρατηγική που χρειάζεται για να αξιοποιηθούν οι νέοι παίκτες και τις πιθανότητες πρόκρισης με την Ουντινέζε.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού στη "NOVA":

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τη συνεισφορά της τύχης στο ματς με την Ουντινέζε: " Όλοι έχουν τύχη στα παιχνίδια τους. Είναι λογικό κάποιες φορές, όμως εμείς δουλεύουμε πάρα πολύ. Ολοι μας. Τίποτα δεν έρχεται από τον... ουρανό. Δουλεύουμε σκληρά διαρκώς".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης στους "16" του Europa League: " Δίνω 40% σε εμάς και 60% στην Ουντινέζε. Κι αυτό γιατί είναι μια πραγματικά καλή ομάδα, με παίκτες που έχουν εμπειρίες από καλές διοργανώσεις. Ελπίζω το 40% που δίνω σε μας, να αλλάξει κατά τη διάρκεια του αγώνα και να σημειώσουμε μια μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ".

Για το ντέρμπι με τον Αρη και ποιο θα είναι το κλειδί για να έρθει η νίκη: " Προσπαθώ διαρκώς για τις καλύτερες λύσεις, προσπαθώ να τις βρω, κάποιες φορές το πετυχαίνω, κάποιες όχι. Οι παίκτες μου στο παιχνίδι με τον Άρη πρέπει να κάνουν ό, τι μπορούν στο γήπεδο, πρώτα στο μυαλό, με αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα και μετά στη φυσική κατάσταση.

Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας όχι μόνο επειδή είναι ντέρμπι, αλλά και γιατί με νίκη θα βοηθηθούμε για να παραμείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι παίκτες μου δίνουν διαρκώς τον καλύτερό τους εαυτό. Ολοι μας στην ομάδα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε. Μπορεί να μην είχαμε πολύ καιρό για ξεκούραση και να έχουμε σημαντικούς τραυματισμούς, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος".

Για το αν η τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ φέρει πλεόν την υπογραφή του: " Είναι δικιά μας ομάδα. Δεν είμαι μόνος εδώ. Και η διοίκηση έχει κάνει σημαντικά πράγματα. Κάνουμε καλά βήματα. Το πιο σημαντικό είναι να σώσουμε τον ΠΑΟΚ. Το κάνουμε. Έπρεπε να κάνει θυσίες ο ΠΑΟΚ. Έτσι συνεχίζει χωρίς προβλήματα στο Europa League. Ξέρω καλύτερα τώρα τους νέους παίκτες.

Ξέρω ότι Γλύκος πρέπει να επιστρέψει πιο δυνατός, περιμένω ο Σταφυλίδης να συνεχίσει να μαθαίνει και στην άμυνα και στην επίθεση, περιμένω τη στιγμή που Αποστολόπουλος θα δείξει τι μπορεί να κάνει. Είμαι χαρούμενος για τον Γιάννου και τον Μαλεζά, ο οποίος όταν ήρθα δεν τον είχα βρει στις πρώτες επιλογές. Μπορώ να μιλήσω επίσης για τον Κλάους που πρπεπει αν γίνει πιο απαιτητικός με τον εαυτό του Πρέπει πάντα να μπρεί να δίνει κάτι για τον εαυτό του, την ομάδα και το κοινό.

Περιμένουμε ακόμη να δούμε το Νιμανί, κάποιο νεαρό στα χαφ. Μιλώντας δεν ξεχνώ τον Κατσικά που είχε ένα ανόητο τραυματισμό, αλλά ακόμη και από αυτό τον τραυματισμό πήραμε πληροφορίες σχετικά με το τι έλειπε στη δουλειά που έκανε και τι πρέπει να κάνει καλύτερα στο μέλλον. Η διαφορά που υπάρχει μεταξύ της δεύτερης και της πρώτης ομάδας είναι όταν πρέπει να παίξουμε με την Τότεναμ και την Ουντινέζε δεν μπορούμε να βάλουμε όλους τους νέους μαζί, χρειάζεται στρατηγική".

Για την παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στο Ούντινε: " Μόνο ίσως με τη Σπόρτινγκ, μόνο μέσα στην Πορτογαλία όμως, όχι σε άλλη χώρα, έχω δει κάτι παρόμοιο. Είναι ένα δυνατό συναίσθημα. Το να ακολουθούν την ομάδα είναι πολύ ωραίο. Ξέρω ότι και σε άλλες ελληνικές ομάδες τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, συμβαίνει το ίδιο. Είναι κάτι ξεχωριστό στην Ελλάδα, πολύ ωραίο. Να κάνουν τόσες θυσίες να έρθουν με το λεωφορείο στο Ούντινε. Πρέπει και να το κατανοούμε και να το σεβόμαστε αυτό".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ