ΠΑΟΚ

Ξέρουν τι θέλουν για το νέο ΠΑΟΚ

Ξέρουν τι θέλουν για το νέο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να δουλεύουν το πλάνο των μεταγραφών του καλοκαιριού.

Πιθανόν, σε προηγούμενα χρόνια, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να περίμεναν την ολοκλήρωση της πορείας της ομάδας, για να γνωρίζουν από ποια εκκίνηση θα μπει στη νέα σεζόν και ανάλογα να δούνε τι μπάτζετ θα διαθέσουν στις μεταγραφές.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει φέτος, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη δώσει το "οκ" να γίνουν σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τσιστιακόφ, Γεωργιάδης, αλλά και ο Ζήσης Βρύζας που δεν εμπλέκεται άμεσα με το ζήτημα των μεταγραφών πλέον, έχουν ήδη ξεκινήσει την προεργασία για να καταγραφούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και σε μερικές περιπτώσεις τις επαφές. Ήδη, έχει διαρρεύσει από κύκλους κοντά στην ΠΑΕ πώς ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει κοινοτικό δεξί οπισθοφύλακα για το καλοκαίρι.

Ο Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να ανεβάσει σημαντικά το μπάτζετ και αυτό λύνει τα χέρια του Τσιστιακόφ που θέλει να ανεβάσει τα κασέ.

Το βέβαιο, είναι, ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να καλύψει αρκετές θέσεις παικτών, καθώς πέραν της δεδομένης ανάγκης για ποιοτική ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας, υπάρχουν συμβόλαια που λήγουν και φυσικά και δανεικοί παίκτες που ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσουν ή όχι

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ