ΠΑΟΚ

Ξεψάχνισαν ταλέντα της Πόρτο

Ξεψάχνισαν ταλέντα της Πόρτο
Ούκρα

Ο βασικός λόγος του ταξιδιού Βρύζα - Γεωργιάδη στην Πορτογαλία και οι περιπτώσεις Ούκρα - Αμπντουλαγιέ

Μετά την απόκτηση και στη συνέχεια την πώληση του Αντελίνο Βιεϊρίνια και τη σχέση που έχει αναπτύξει ο ΠΑΟΚ, κυρίως μέσω του Βρύζα, με την Πόρτο, η φημισμένη πορτογαλική ομάδα αποτελεί πάντα από μόνη της μία αγορά από την οποία ο "Δικέφαλος" φιλοδοξεί να αποκτά παίκτες.

Κι αυτό προσπάθησαν, κυρίως, να διερευνήσουν ο Βρύζας και ο Γεωργιάδης με το ταξίδι τους στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Και δεν είναι άσχετη και η τοποθέτηση του Δώνη χθες σε σχολή δημοσιογραφίας, ότι το μοντέλο της Πόρτο με την προώθηση νεαρών παικτών που στη συνέχεια πωλούνται για αρκετά εκατομμύρια ευρώ του αρέσει πάρα πολύ.

Μέσα από τις επαφές του προέδρου της ΠΑΕ, διαπιστώθηκε ότι η Πόρτο διαθέτει αρκετούς πάικτες που δεν υπολογίζει άμεσα για του χρόνου (έχει πάνω από 60 επαγγελματικά συμβόλαια) και θέλει να τους δώσει σε άλλες ομάδες.Δύο τέτοιες περιπτώσεις θέλησαν να τσεκάρουν οι απεστλάμένοι του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον 25χρονο επιθετικό Ούκρα που αγωνίζεται δανεικός στη Ρίο Άβε και τον 22χρονο Σενεγαλέζο ύψους 1.97μ. στόπερ Αμπντουλαγιέ, που έχει λίγες συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Πόρτο και αρκετές με τη β΄ ομάδα. Τον Ούκρα τον είδαν στο ματς με την Πάσος Φερέιρα στο οποίο τσέκαραν και ένα ακόμη παίκτη που ανήκει στην Πόρτο τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Ζόσουε.

Προς το παρόν, τουλάχιστον, δεν φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ξεκάθαρο ενδιαφέρον για κάποια από αυτές τις περιπτώσεις ή άλλους παίκτες που παρακολούθησαν αγωνιζόμενους.

Ωστόσο, τα στοιχεία για παίκτες αξιόλογους με βάση τα βιογραφικά τους και κάποια DVD που είδαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα συνεχιστούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ