ΠΑΟΚ

Ξεκάθαρο μήνυμα Βρύζα σε Τζαβέλλα

Ξεκάθαρο μήνυμα Βρύζα σε Τζαβέλλα
Τζαβέλλας INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε και πάλι θεραπεία και ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ του υπογράμμισε πως είναι υποχρεωμένος να αποδεχτεί το ιατρικό τιμ της ομάδας.

Θέμα υπάρχει στη σχέση του Τζαβέλλα με τον ΠΑΟΚ το οποίο οδήγησε σε παρέμβαση του Ζήση Βρύζα που σε τετ-α-τετ με τον διεθνή αμυντικό του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη συνέχεια. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την περασμένη Δευτέρα δύο μέρες πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ο ποδοσφαιριστής ζήτησε από τον Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να επισκεφτεί τον δικό του γιατρό, θεωρώντας ότι θα τον βοηθούσε στο να ξεπεράσει πιο γρήγορα το πρόβλημα με τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Παρότι του έδωσε άδεια, η κίνηση δεν άρεσε στον Άγγελο Αναστασιάδη που, όπως φάνηκε και από την προχθεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη", το θεώρησε έμμεσα κίνηση που αφήνει εκτεθειμένο τον γιατρό της ομάδας και χρόνια συνεργάτη του, Γιώργο Οικονομίδη.

Χθες, ο Τζαβέλλας βρέθηκε στην προπόνηση, αλλά επικαλέστηκε και πάλι ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζήσης Βρύζας διαπίστωσε το χάσμα μεταξύ του τεχνικού τιμ και του Τζαβέλλα και κάλεσε τον παίκτη σε τετ-α-τετ συζήτηση. Του εξήγησε πως είναι υποχρεωμένος να ακούει το ιατρικό τιμ της ομάδας και πως αν δε συμβεί αυτό θα υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις των πλευρών.

Σήμερα το απόγευμα στις 16.00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ και η στάση που θα κρατήσει ο Τζαβέλλας θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ