ΠΑΟΚ

Ξανά στόπερ ο Τζαβέλλας

Ξανά στόπερ ο Τζαβέλλας
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Τζαβέλλας φαίνεται πως θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιγκέλ Βίτορ στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, στο ματς με την Ξάνθη.

Oλα δείχνουν πως ο Γιώργος Τζαβέλλας θα πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη. Αυτό φαίνεται από τις δοκιμές που γίνονται και λογικά ο Ελληνας ποδοσφαιριστής θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μιγκέλ Βίτορ. Κατά τα άλλα, δεξιά θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ο Γιάννης Σκόνδρας είναι τιμωρημένος) και αριστερά ο Ραζβάν Ρατς.

Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Κάτσε, Τζιόλης και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και ο Κριστιάν Νομπόα που ήρθε το απόγευμα και έδειξε στα φιλικά με την Εθνική Εκουαδόρ ότι είναι σε καλή κατάσταση. Στην επίθεση μάλλον θα είναι ο Ρόμπερτ Μακ (σήμερα έκανε χαλαρά), ο Φακούντο Περέιρα και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

"Παίζει", πάντως, το σενάριο να αγωνιστεί και ο Εγιάλ Γκολάσα ενώ πιθανότητες συγκεντρώνει και η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο αρχικό σχήμα. Ενδιαφέρον έχει και η επιλογή στη θέση του τερματοφύλακα, καθώς ο Γλύκος είναι απολύτως έτοιμος. Λογικά, λόγω εμφανίσεων και ρυθμού έχει προβάδισμα ο Ιτάνζ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ