ΠΑΟΚ

Κρούση η Σάλτσμπουργκ, αρνητικός ο ΠΑΟΚ

Κρούση η Σάλτσμπουργκ, αρνητικός ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η Red Bull Σάλτσμπουργκ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αλλά οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είναι ανένδοτοι στο ενδεχόμενο παραχώρησης.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Δημήτρη Κωνσταντινίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και οι συμμετοχές του με την Εθνική Ελλάδας των Νέων, έχουν προσελκύσει των ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Μία από τις ομάδες που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον είναι η Red Bull Σάλτσμπουργκ, η οποία έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον νεαρό παίκτη του ΠΑΟΚ.

Η αυστριακή ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη, αλλά η αρχική στάση του "Δικεφάλου" είναι αρνητική, καθώς πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του παίκτη και θέλει να επενδύσει πάνω του στο μέλλον.

Ο Κωνσταντινίδης αυτό το διάστημα βρίσκεται με την Εθνική U20, που θα πάρει μέρος στο Μουντιάλ της Τουρκίας και σίγουρα θα έχει πάνω του "μάτια" της αυστριακής ομάδας.

Μετά το πέρας της διοργάνωσης δεν αποκλείεται η Σάλτσμπουργκ να καταθέσει και επίσημη πρόταση, αλλά δεν μπορεί κανείς να ξέρει αν ο ΠΑΟΚ επιμείνει στην αρχική του απόφαση ή πειστεί από το ποσό του θα προσφέρουν οι Αυστριακοί, καθώς ο νεαρός παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που αποκτηθεί ο Σκόνδρας - που είναι πολύ πιθανό- τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για την περίπτωση του Κωνσταντινίδη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ