ΠΑΟΚ

Κριστιάνο, ο πάστορας της Τούμπας

Κριστιάνο, ο πάστορας της Τούμπας

Ο Κριστιάνο, ο οποίος πέρασε και δεν... ακούμπησε από τον ΠΑΟΚ, αποσύρθηκε από τη δράση σε ηλικία 31 ετών για να γίνει πάστορας στην πατρίδα του, Βραζιλία.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το Γενάρη του 2010, ορμώμενος εκ Πορτογαλίας, όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα. Ο Κριστιάνο Μοράες ντε Ολιβέιρα φόρεσε 15 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ στη SuperLeague, με τον Φερνάντο Σάντος στην τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς ότι "έβγαλε" μάτια και τον Ιανουάριο του 2011 επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Η καριέρα που ακολούθησε ο 32χρονος, πλέον, Βραζιλιάνος μέσος δεν προκαλεί ιδιαίτερες συγκινήσεις καθώς μετέπειτα αγωνίστηκε σε Μπέιρα-Μαρ, Βιτόρια Σετούμπαλ, Κρισιούμα και Νασιονάλ.

Πέρυσι, "κρέμασε" τα παπούτσια του σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο λόγος; Αφοσιώθηκε στο Θεό και είναι πλέον πάστορας στο Μανάους της πατρίδας του, Βραζιλίας.

"Αποσύρθηκα γιατί έπρεπε να αποδεχθώ τον Ιησού. Συμφιλιώθηκα με το Χριστό, από την εποχή που έπαιζα στην Ευρώπη. Ήρθα πιο κοντά στο Θεό και απομακρύνθηκε από τις σαρκικές απολαύσεις. Κάποτε είχα απομακρυνθεί, αλλά τώρα ξαναβρήκα το δρόμο. Τώρα, ζω για την εκκλησία", υποστήριξε στο βραζιλιάνικο Τύπο ο πάστορας - πλέον - Κριστιάνο.

Κριστιάνο, ο πάστορας της Τούμπας
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ