ΠΑΟΚ

Κρίσιμες επαφές Σαββίδη για τις επενδύσεις του

Κρίσιμες επαφές Σαββίδη για τις επενδύσεις του

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, θα συναντήσει τα μέλη της κυβερνητικής αποστολής που βρίσκεται από χθες στη Μόσχα.

Καθοριστική για τα επιχειρηματικά σχέδια του Σαββίδη στην Ελλάδα είναι η περίοδος που διανύουμε και ειδικά αυτή η εβδομάδα.

Από χθες το βράδυ βρίσκεται στη Μόσχα ολιγομελής κυβερνητική αποστολή για να προλειάνει το έδαφος ενόψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά μετά από μερικές εβδομάδες.

Ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Μάξιμος Χαρακόπουλος, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Σίμος Κεδίκογλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ανάπτυξης, Σεραφείμ Τσόκας θα έχουν επαφές με στελέχη της ρωσικής κυβέρνησης με αποκλειστικό θέμα τις επενδύσεις στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα έχει επαφή, τουλάχιστον με τον κ. Κεδίκογλου, και ο Ιβάν Σαββίδης από τις οποίες θα φανεί ξεκάθαρα ποια είναι η τάση και σχετικά με την πορεία θεμάτων που αφορούν τον ίδιο.

Βέβαια, ο Ιβάν Σαββίδης έχει συνολικά ενδιαφέρον για την πορεία των ρωσικών επενδύσεων στην Ελλάδα, ειδικά στον ενεργειακό τομέα, καθώς στη Μόσχα δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο θέμα του αερίου.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει οφέλη από όλη αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο αν ο Σαββίδης βγει ενισχυμένος με νέες επενδύσεις, αλλά και αν οι Ρώσοι ρίξουν κεφάλαια στη χώρα μας, γιατί σ' αυτή την περίπτωση, είναι πολύ πιθανό στον "Δικέφαλο" να έρθουν σημαντικές χορηγίες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ