ΠΑΟΚ

Κρέσπο: "Είμαστε ενωμένοι"

Κρέσπο: "Είμαστε ενωμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στάθηκε στην ενότητα που υπάρχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μετά το τέλος της αναμέτρησης έκανε λόγο για μια ομάδα που είναι συμπαγής και όλοι αγωνίζονται ο ένας για τον άλλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε στη Nova:

"Έγινε ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι μετά την αποβολή του Κλάους. Δείξαμε τη δύναμή μας, παλέψαμε για όλες τις μπάλες αλλά πήραμε τη νίκη.

Μετά από μια αποβολή, μπορεί να μην μπορείς να παίξεις όπως θες αλλά δείξαμε πως η ομάδα είναι πολύ συμπαγής, όλοι αγωνίζονται ο ένας για τον άλλον, όλοι δείχνουν πως είναι έτοιμοι.Είμαστε ενωμένοι.

Όταν κερδίζεις 1-0 χρειάζεσαι και την τύχη για να κάνεις γκολ τις ευκαιρίες. Είμαστε συμπαγείς έχουμε καλή αμυντική λειτουργία, δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ και αυτό δημιουργεί έξτρα αυτοπεποίθηση στους επιθετικούς".

"Έπιασε" τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ ο Μαλεζάς

Την 9η σεζόν του στον ΠΑΟΚ διάγει ο Στέλιος Μαλεζάς που έχει "γράψει" την δική του ιστορία με την φανέλα του Δικεφάλου. Αυτό αποδεικνύει και ο συνολικός αριθμός συμμετοχών που έχει κάνει ο Κατερινιώτης αμυντικός με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μετά και το σημερινό ματς μετρά 200 συμμετοχές με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.Οι 200 έως τώρα συμμετοχές του αναλύονται ως εξής:158 στην Α' Εθνική, 18 στο Κύπελλο και 24 στην Ευρώπη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ