ΠΑΟΚ

Κουτσιανικούλης: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Κουτσιανικούλης: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"
INTIME SPORTS

Τι δήλωσε στο "olapaok.gr" ο Βασίλης Κουτσιανικούλης για την πρόταση απόκτησής του που έχει καταθέσει ο Εργοτέλης στους "ασπρόμαυρους". Το βράδυ του Σαββάτου (2/7) αναμένονται οι Κρητικοί στη Θεσσαλονίκη για να γίνει κατ' ιδίαν συζήτηση μεταξύ των τριών πλευρών

Ο Εργοτέλης έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, αλλά ο παίκτης δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον "Δικέφαλο".

Ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός μίλησε στο "olaPAOK.gr" παίρνοντας θέση στο όλο θέμα, ενώ ανέφερε και τι του έχει μεταφέρει ο Μπόλονι που τον έχει κάνει ακόμη πιο "ζεστό" για την παραμονή του στους "ασπρόμαυρους".

Συγκεκριμένα, δήλωσε ο "Κούτσια": "Η πρόταση που μου μεταφέρθηκε, λέει ότι ο Εργοτέλης με θέλει με συμβόλαιο, στο οποίο τα μισά δικαιώματα θα έχει ο ΠΑΟΚ, διάρκειας τεσσάρων χρόνων, με τα μισά χρήματα ετησίως από αυτά που προβλέπει το συμβόλαιο που έχω τώρα στον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά, αυτή η πρόταση δεν με καλύπτει. Αυτό που επιθυμώ εγώ είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ και να προσπαθήσω να πάρω θέση βασικού στην ομάδα.

Άλλωστε, και ο κ. Μπόλονι σε συνομιλία που είχε μαζί μου, μου μετέφερε ότι θέλει να συνεργαστούμε, γιατί είδε πάνω μου κάποια καλά στοιχεία.

Προσωπικά, λοιπόν, θα ήθελα να συνεργαστώ με τον κ. Μπόλονι και να πάρω μέρος στη βασική προετοιμασία, προσπαθώντας να τον πείσω για την αξία μου".

Ραντεβού μεταξύ των τριών πλευρών

Στο μεταξύ, έχει κλειστεί ραντεβού μεταξύ ανθρώπων του ΠΑΟΚ και του Εργοτέλη, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για το θέμα του Κουτσιανικούλη το βράδυ του Σαββάτου (2/7) για να γίνουν κατ' ιδίαν συζητήσεις, στις οποίες έχει οριστεί να δώσει το παρών και 23χρονος ποδοσφαιριστής.

Όπως γίνεται αντιληπτό, με βάση την επιθυμία του "Κούτσια", αλλά και τη θετική άποψη που έχει ο Μπόλονι ως προς τη συνεργασία μαζί του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ώστε να μπορέσει να βγάλει ολοκληρωμένο συμπέρασμα για την αξία του παίκτη, είναι πολύ δύσκολο να επέλθει η συμφωνία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ