ΠΑΟΚ

Κούρτσι για ΠΑΟΚ

20 october 2007: Curci of Roma in action during the Italian Serie A 8th round match played between Roma and Napoli, at Olimpic Stadium in Rome. © PAOLO BRUNO/ GRAZIANERI.
Κούρτσι 20 OCTOBER 2007: CURCI OF ROMA IN ACTION DURING THE ITALIAN SERIE A 8TH ROUND MATCH PLAYED BETWEEN ROMA AND NAPOLI, AT OLIMPIC STADIUM IN ROME. © PAOLO BRUNO/ GRAZIANERI.

Σύμφωνα με το ιταλικό "Sky" ο 27χρονος τερματοφύλακας, Κούρτσι, "βλέπει" ζεστά την προοπτική συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ

Από Ιταλία έρχεται το νέο μεταγραφικό σενάριο για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το "Sky" οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ερευνούν την υπόθεση απόκτησης του τζιανλούκα Κούρτσι, του 27χρονου τερματοφύλακα που αγωνίζεται δανεικός από την Ρόμα στη Μπολόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος, όπως αναφέρουν οι συγκεκριμένες πηγές καλοβλέπει την περίπτωση του ΠΑΟΚ.

Για τον Κούρτσι, πρόσφατα δημοσιοποίθηκε στην Ιταλία σενάριο απόκτησής του από την Ίντερ ως εναλλακτική λύση, ενώ με βάση τα ρεοπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι τάσεις φυγής του Κούρτσι από τη Μπολόνια άρχισαν όταν οι ιθύνοντες της ομάδας άρχισαν να αναζητούν τερματοφύλακα για τη θέση του βασικού, λόγω του γεγονόος ότι ο Κούρτσι είχε μερικούς τραυματισμούς φέτος που δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί.
Ποιος είναι ο Κούρτσι

Γεννημένος στις 12 ΙΟυλίου του 1985, με ύψος 1.91μ., ο Κούρτσι άρχισε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ρόμα. Προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και έκανε ντεμπούτο της σεζόν 2004-2005 σε ματς με την Πάρμα. Σε τέσσερα χρόνια στη Ρόμα έκανε 29 συμμετοχές για να ακολουθήσουν τρεις γεμάτες σεζόν.

Οι δύο π΄ρωτες στη Σιένα (68 συμμετοχές) και η άλλη στην Σαμπντόρια (35), ενώ πέρυσι επέστρεψε στη Ρόμα, καταγράφοντας μόλιες 3 συμμετοχές. Φέτος παίζει δανεικός στη Μπόλόνια.

Έχει περάσει από τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, ενώ έχει κληθεί, ορισμένες φορές, ως τρίτος τερματοφύλακας στην Εθνική ανδρών, χωρίς να αγωνιστεί.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ