ΠΑΟΚ

"Κόσκινο" για οικονομικό και εμπορικό διευθυντή

ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ
ΒΑΛΕΡΕΓΚΑ - ΠΑΟΚ / ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ MOTIONTEAM

Οι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις-κλειδιά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που "φιλτράρονται" μέσα από τη διαδικασία των συνεντεύξεων και σύντομα θα οδηγήσει τη διοίκηση στην απόφασή της για τους δύο εκλεκτούς

Πολύ σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να κάνει τις τελικές επιλογές της για δύο θέσεις-κλειδιά στην περαιτέρω ανάπτυξή της, αυτές του οικονομικού και εμπορικού διευθυντή.

Ήδη, εδώ και μέρες έχουν συγκεντρωθεί τα βιογραφικά των υποψηφίων (περίπου 30 στον αριθμό για τη θέση του οικονομικού και 65 για εκείνη του εμπορικού διευθυντή) και από την περασμένη Παρασκευή έχει αρχίσει η διαδικασία των συνενετεύξεων, αφού έχει προηγηθεί ένα φιλτράρισμα προκειμένου να επιλεγούν οι υποψήφιοι με το πιο ενδιαφέρον βιογραφικό.

Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία για το σκέλος του οικονομικού διευθυντή (περίπου 10 υποψήφιοι θα έχουν περάσει από συνέντευξη μόλις αυτή ολοκληρωθεί) και από την Πέμπτη, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν σειρά περίπου 15 υποψήφιοι για το θέση στο εμπορικό κομμάτι.

Αφού συγκεντρωθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, σειρά θα πάρει το διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα κληθεί να κάνεις τις δύο τελικές επιλογές του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ