ΠΑΟΚ

Κοροβέσης: "Θέληση και πάθος στα πλέι οφ"

Κοροβέσης: "Θέληση και πάθος στα πλέι οφ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά για την εικόνα της ομάδας του, για τα επικείμενα πλέι οφ και για την φάση με τον Ροντρίγκες που δεν του πάσαρε, αν και βρέθηκε σε καλή θέση.

Ο Νίκος Κοροβέσης είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά: "Ξέραμε από την αρχή πως αν ρισκάραμε ίσως είχαμε πρόβλημα στα πλέι οφ. Θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό και είχαμε στο μυαλό μας ότι δεν πρέπει να χάσουμε. Σίγουρα το μηδέν στην άμυνα είναι σημαντικό αλλά σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη".

Για τα πλέι οφ, ανέφερε: "Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εμάς. Ολη την χρονιά λέγαμε για τα πλέι οφ και πρέπει να δείξουμε πλέον τι μπορούμε να κάνουμε. Ξεκινάμε από το μηδέν και πάμε για τη νίκη. Δεν έχουμε στο μυαλό μας τι κάναμε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Πρέπει δείξουμε θέληση και πάθος".

Για την φάση με τον Ροντρίγκες που δεν του πάσαρε, αν και βρέθηκε σε καλή θέση, σχολίασε: "Σίγουρα παίζουν ρόλο οι λεπτομέρειες. Δεν γίνεται κάτι σκόπιμα, παίρνεις αποφάσεις σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μιλήσαμε με τον Γκάρι και όλα καλά".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ