ΠΑΟΚ

Κοντρέρας: "Χαρίζω χρήματα στον ΠΑΟΚ για να φύγω"

Κοντρέρας: "Χαρίζω χρήματα στον ΠΑΟΚ για να φύγω"
INTIME SPORTS

Ξένη ιστοσελίδα φιλοξενεί δηλώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας που τονίζει πως είναι διατεθειμένος να μην πάρει μέρος των οφειλομένων από τον ΠΑΟΚ ώστε να συνεχίσει στην Κόλο Κόλο.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με την Κόλο Κόλο μίλησε στην Χιλή ο Πάμπλο Κοντρέρας, δηλώσεις του οποίου φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα cooperativa.cl.

Ο έμπειρος αμυντικός μάλιστα είναι πρόθυμος να χαρίσει χρήματα που έχει λαμβάνειν από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στην Κόλο Κόλο, όπως ανέφερε ο ίδιος: "Θα επιστρέψω στην Ελλάδα και εκεί θα προσπαθήσω με κάποιον να επιλύσω την κατάσταση μου. Είμαι διατεθειμένος να χαρίσω λεφτά, τα περισσότερα μάλιστα". Συνεχίζοντας πρόσθεσε:

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: "Ξέρουν ότι ταξιδεύω για την Ελλάδα και έτσι τις επόμενες μέρες θα βγει κάτι θετικό ή θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα δεν είχαν τον χρόνο να ασχοληθώ με το μέλλον μου επειδή ξόδεψα πολύ χρόνο με την κατάσταση της υγείας της μητέρας μου, αλλά αυτές τις μέρες ελπίζω να το ασχοληθώ με το ζήτημά μου".

Καταλήγοντας για την Κόλο Κόλο είπε: "Ξέρω πως θέλουν να βλέπουν παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην Κόλο Κόλο και οι οποίοι έχουν φορέσει την φανέλα της, αλλά έτσι και αλλιώς είναι καλό για τον σύλλογο όταν οποιοσδήποτε παίκτης αντιπροσωπεύει την ομάδα σε άλλο μέρος του πλανήτη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ