ΠΑΟΚ

Κοντά στα δύσκολα ο Σαββίδης

Κοντά στα δύσκολα ο Σαββίδης
Βρύζας Σαββίδης

Πως ο Ιβάν Σαββίδης θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά την αγχωτική νίκη επί της Κέρκυρας. Τι τους είπε στα αποδυτήρια.

Ο Ιβάν Σαββίδης μαζί με τους δύο γιους του, Γιώργο και Νίκο βρέθηκε μετά τη δύσκολη νίκη επί της Κέρκυρας στα αποδυτήρια θέλοντας να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και τον Αγγελο Αναστασιάδη.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία που διατηρεί τον Δικέφαλο στο +4 από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια τους ζήτησε να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο τους, αλλά και να μην αγχώνονται, γιατί το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες μεταπτώσεις.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έκανε πολύ θετική εντύπωση, έδειξε πραγματικά ότι αρχίζει και μπαίνει στο νόημα του πως σκέφτονται οι παίκτες και ότι θέλει να τον αισθάνονται κοντά τους, παρουσιάζοντας ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου είχε μπει στα αποδυτήρια νευριασμένος.

“Σας βλέπω αγχωμένους, δεν πρέπει να έχετε άγχος, ξέρω ότι ο πρωταθλητισμός έχει και καλές και δύσκολες στιγμές. Εγώ θα είμαι κοντά σας στα δύσκολα, θα κάνω ότι μπορώ για να σας βοηθήσω. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε, ακόμη και στην κακή μας μέρα. Συνεχίστε την καλή δουλειά”, είπε συγκεκριμένα στους ποδοσφαιριστές.

Τόνισε, ακόμη, απευθυνόμενος στους παίκτες πως δεν θα πρέπει να τους απασχολεί τίποτα άλλο, πέραν του αγωνιστικού. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν, εξάλλου, ιδιαίτερα ευδιάθετος και εξερχόμενος από τα αποδυτήρια δέχθηκε να φωτογραφηθεί με φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι, μάλιστα, τον χειροκρότησαν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ