ΠΑΟΚ

Κλείνει Σισοκό ο Βρύζας!

Κλείνει Σισοκό ο Βρύζας!
Σισοκό INTIME SPORTS

Ο Ζήσης Βρύζας την Πέμπτη (13/6) αναχώρησε για τη Γερμανία, όπου έχει τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ για τον Σισοκό

Όπως είχαμε γράψει και τις προηγούμενες μέρες ο Σισοκό ήταν πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και αυτό είχε παραδεχθεί με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Βόλφσμπουργκ, Κλάους Άλοφς, ο οποίος είχε πει ότι ο παίκτης είναι κοντά στη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας αναχώρησε την Πέμπτη για τη Γερμανία, όπου έχει τις τελευταίες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ για να επικυρωθεί η συμφωνία για μεταγραφή του Ιβοριανού στον ΠΑΟΚ.

Να σημειώσουμε ότι τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η γερμανική ομάδα θα κερδίσει 700.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Σισοκό στο "Δικέφαλο". Αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ η γερμανική ομάδα θα τα κερδίσει από το συμβόλαιο που είχε ο παίκτης.

Κατά την επιστροφή του Βρύζα, δεν αποκλείεται να υπάρχει στις αποσκευές του κλεισμένη η συμφωνία για Σισοκό και ο Ιβοριανός να έρθει στη Θεσσαλονίκη για την πρώτη συνάντηση της ομάδας, όπου θα γίνει και η παρουσίαση του.

Το who is who του Σισοκό

Ο Ιμπραήμ Σισοκό είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου 1991, κατάγεται από την Ακτή Ελεφαντοστού, έχει ύψος 1,77 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα Νέων της πορτογαλικής Ακαδέμικα και στη συνέχεια ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, όπου την περίοδο 2010/12 πραγματοποίησε 22 συμμετοχές, χωρίς να πετύχει γκολ.

Στη συνέχεια η Βόλφσμπουργκ ενεργοποίησε τη ρήτρα του 1,5 εκ. ευρώ που είχε βάλει η Ακαδέμικα και τον έκανε δικό της. Το 2012 πραγματοποίησε δύο εμφανίσεις με τη γερμανική ομάδα και στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στον Παναθηναϊκό, όπου με την πράσινη φανέλα έκανε 25 συμμετοχές, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ