ΠΑΟΚ

"Κλειδώνει" το σχήμα με Γεωργιάδη

"Κλειδώνει" το σχήμα με Γεωργιάδη
INTIME SPORTS

Η τελευταία δοκιμή πριν το ματς με τον Παναιτωλικό έδειξε ότι ο Μπόλονι έχει κατασταλάξει στο σχήμα που θα χρησιμοποιήσει

Δεν φαίνεται να διαφοροποιεί τις σκέψεις του για την ενδεκάδα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, σε σχέση με όσα σκεφτόταν στις αρχές της εβδομάδας ο Λάσλο Μπόλονι. Και στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ρουμάνος τεχνικός φανέρωσε ξεκάθαρα το πλάνο του που θέλει τον Γεωργιάδη να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης αντί του Νιμανί.

Ο Μαλεζάς θα επιστρέψει στο κέντρο άμυνας αντί του Μπαλάφα, αν και δεν προπονήθηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και για τις υπόλοιπες θέσεις δεν πρόκειται να υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Έτσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Χαλκιά κάτω από την εστία, τους Αποστολόπουλο, Λϊνο, Μαλεζά και Τσιρίλο στην άμυνα, τους Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη στη μεσαία γραμμή και την τριπλέτα Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.

Αεροπορικώς στο Άκτιο, μετά οδικώς στο Αγρίνιο

Στο μεταξύ, η αποστολή του ΠΑΟΚ έχει καταλύσει λίγο μετά τις 19.30 σε ξενοδοχείο του Αγρινίου. Το ταξίδι άρχισε στις 17.00 αεροπορικώς, με το τσάρτερ που φέρει το έμβλημα του ΠΑΟΚ, της Astra Airlines. Μία ώρα μετά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ακτίου, όπου υπήρχαν μεμονωμένοι ΠΑΟΚτσήδες που περίμεναν την αποστολή για να φωτογραφηθούν με τους παίκτες.

Εκεί τους περίμενε και λεωφορείο που τους μετέφερε στο Αγρίνιο, καλύπτοντας μία απόσταση περίπου 110 χιλιομέτρων. Την αποστολή συνοδεύει σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ