ΠΑΟΚ

Κλάους... εγέρθητι

Κλάους... εγέρθητι
INTIME SPORTS

Το ντεφορμάρισμα που διανύει ο Στέφανος Αθανασιάδης κατά τη διάρκεια των πλέι οφ και η ανάγκη να... πάρει μπρος εν όψει των αγώνων με ΑΕΚ και Ατρόμητο.

Για το ταλέντο του, ούτε λόγος... Ο Στέφανος Αθανασιάδης είναι ένας φέρελπις ποδοσφαιριστής με πολύ μέλλον μπροστά του. Και μόνο που φέτος έχει πετύχει 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αυτό δείχνει πολλά σχετικά με τις ικανότητές του.

Στα πλέι οφ ωστόσο ο 23χρονος φορ έχει σιγήσει επιθετικά. Δεν μοιάζει με τον γνωστό... Κλάους, που γνωρίζαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν, καθώς έχει μείνει άσφαιρος.

Είναι φανερό πως ο Αθανασιάδης περνά μια περίοδο ντεφορμαρίσματος και η οποία έχει επίπτωση στην παραγωγικότητα του ΠΑΟΚ. Βέβαια σε αυτό μπορεί κανείς να πει πως ο τελευταίος δεν παίρνει πολλές πάσες, είναι... αποκομμένος από το κέντρο και γενικώς δεν τροφοδοτείται αρκετά, κάτι το οποίο έγινε για παράδειγμα στο ματς της Κυριακής (13/5) με τον Παναθηναικό.

Μείωση στις τελικές προσπάθειες

Η ουσία στην περίπτωσή του, πάντως, είναι πως μέχρι στιγμής είναι ακίνδυνος για τις αντίπαλες εστίες των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Ρίχνοντας μια ματιά στις τελικές προσπάθειες του στα ματς της κανονικής περιόδου με αυτές των πλέι οφ, θα διαπιστώσουμε πως σε 25 αγώνες (σ.σ τόσους έπαιξε) είχε 60 τελικές προσπάθειες που σημαίνει 2,4 ανά παιχνίδι, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς (αυτά δηλαδή των πλέι οφ), έχει 1,5 ανά αγώνα. Υπάρχει μείωση με λίγα λόγια στους αγώνες των πλέι οφ, στα οποία ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βρει δίχτυα.

Απαραίτητη η βοήθειά του στο εξής...

Με δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια του όσον αφορά την πρωτιά και ότι στον "Δικέφαλο" θα "ψάξουν" δύο τρίποντα στα ματς με ΑΕΚ και Ατρόμητο, η βοήθεια του Αθανασιάδη είναι απαραίτητη. Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν να δουν έναν άλλο Κλάους εν όψει αυτών των δύο αγώνων, να συνεισφέρει και αυτός με τέρματά του ώστε να μην υπάρξουν απώλειες στα ματς αυτά αφού ενδεχόμενοι χαμένοι βαθμοί για τους "ασπρόμαυρους" θα αποτελέσουν... μαχαιριά. Χαμένοι βαθμοί που ίσως έρθουν εάν ο "Δικέφαλος" συνεχίσει να σκοράρει με το σταγονόμετρο (σ.σ. στα πλέι οφ ο "Δικέφαλος" έχει πετύχει τρία γκολ σε τέσσερα ματς)...

Ο Αθανασιάδης...

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος:

60 τελικές προσπάθειες/ 2,4 ανά ματς

Στα πλέι οφ:

6 τελικές προσπάθειες/ 1,5 ανά ματς (δύο με Παναθηναϊκό εκτός έδρας, μία Παναθηναϊκό στην Τούμπα, μηδέν με Ατρόμητο και τρεις με ΑΕΚ).

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ