ΠΑΟΚ

Κινητικότητα για μεταγραφές και... χορηγία

Κινητικότητα για μεταγραφές και... χορηγία
INTIME SPORTS

Σκάουτινγκ στο εξωτερικό από Βρύζα - Γ.Χ και ραντεβού Τσιστιακόφ με ατζέντηδες, την ώρα που ο Σαββίδης περιμένει καλά μαντάτα σε πολιτικό επίπεδο.

Ήταν δεδομένο ότι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα έδινε την ευκαιρία στον Γκέρμαν Τσιστιακόφ και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ να προωθήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα.

Ο στρατηγικός σύμβουλος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ έχει συνεχείς επαφές, παρουσία και του Ζαγοράκη, με τον Σαββίδη, ο οποίος άναψε το "πράσινο φως" για να προωθηθούν οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ.

Ήδη, από την Παρασκευή (19/4) βρίσκονται στο εξωτερικό, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης και παρακολουθούν αγώνες με μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ, ενώ μέσα στην εβδομάδα ο Τσιστιακόφ θα αρχίσει επαφές με ατζέντηδες που έχουν προτείνει παίκτες στο "Δικέφαλο".

Οι Ρώσοι φαβορί για τη ΔΕΠΑ και ο ΠΑΟΚ για μεγάλη χορηγία

Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Σαββίδης πληροφορείται ευχάριστες εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τη Ρωσία για την είσοδο εταιριών στο χώρο της ενέργειας.Συγκεκριμένα, οι πιο φρέσκες πληροφορίες αναφέρουν ότι με τη συμβολή του Αντώνη Σαμαρά, η Ρωσία παίρνει προβάδισμα για την ΔΕΠΑ, κάτι που αν γίνει πράξη, ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί πολύ κοντά σε μία μεγάλη χορηγία.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ περιμένει μέσα σε σύντομο διάστημα να δοθεί το "πράσινο φως" για την επίτευξη λύσης στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, όπως έχει συμφωνηθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες με την Κυβέρνηση.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ