ΠΑΟΚ

Κινεί τις διαδικασίες για την επιστροφή Σαββίδη

Κινεί τις διαδικασίες για την επιστροφή Σαββίδη

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν το θέμα του Κυριάκου Σαββίδη που δεν μπορεί να βγάλει δελτίο στον ΟΦΗ και θέλει να μάθει από την ΕΠΟ αν μπορεί να τον υπολογίζει για την πρώτη ή την δεύτερη ομάδα. Κατέθεσε στον ανακριτή ο Αγγελίδης.

Ο Κυριάκος Σαββίδης δεν θα μπορέσει να "βγάλει" δελτίο για να παίξει στον ΟΦΗ (δόθηκε ως δανεικός) μετά την άρνηση της ΕΠΟ να χορηγήσει δελτία στην ομάδα της Κρήτης για τους 9 παίκτες που απέκτησε τον Γενάρη και στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, αυτό που "βγαίνει" από τον "Δικέφαλο" είναι πως υπάρχει μια νομική ασάφεια για το αν ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με δικαίωμα συμμετοχής στην πρώτη ή στη δεύτερη ομάδα των "ασπρόμαυρων". Έτσι, η ΠΑΕ την Δευτέρα θα καταθέσει ερώτημα γι' αυτό το ζήτημα για να πάρει την απόφαση η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ.

Κατέθεσε στον ανακριτή ο Αγγελίδης

Ο ειδικός ανακριτής, Γιώργος Ανδρεάδης που ερευνά το ενδεχόμενο ύπαρξης εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάλεσε για κατάθεση τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη. Αυτός κατέθεσε για περίπου 1,5 ώρα και σχετικά με το ζήτημα δεν προκύπτουν λεπτομέρειες από την πλευρά του "Δικεφάλου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ