ΠΑΟΚ

"Κέρβερος" ο Ιτάνζ

"Κέρβερος" ο Ιτάνζ
INTIME SPORTS

Ο Σαρλ Ιτάνζ ήταν πολύ θετικός στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα.

Εμφάνιση που μόνο χαμόγελα μπορεί να σκορπίσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πραγματοποίησε ο Σαρλ Ιτάνζ, δείχνοντας ότι το τεχνικό επιτελείο του "Δικεφάλου" μπορεί να στηριχθεί εν λευκώ πάνω του.

Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας ήταν πολύ σταθερός, έδειξε ότι πλέον συννεονοείται πολύ καλά με την άμυνα του ΠΑΟΚ, ενώ οι εξόδοι του, αλλά και αποκρούσεις που πραγματοποίησε δείχνουν ότι ο γκολκίπερ του "Δικεφάλου" διανύει περίοδο φορμαρίσματος, ενώ παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζει ολοένα και περισσότερο δείγματα του ταλέντου του.

Ένα ακόμη θετικό στοιχείο από την εμφάνιση του Ιτάνζ ήταν ότι κράτησε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.Στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ιτάνζ πραγματοποίησε τις περισσότερες αποκρούσεις από την ημέρα που έκανε ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα. Συγκεκριμένα, έκανε 7 επεμβάσεις με κορυφαία αυτή του 68ο λεπτού, όταν με τα πόδια απέκρουσε το πολύ δυνατό σουτ του Μασάδο.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δε χρειάστηκε να επέμβει κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, με τον Πλατανιά πραγματοποίησε μία, δεχόμενος ένα γκολ, με τον Πανιώνιο καμία, παρότι δέχθηκε δύο γκολ, με την Κέρκυρα τέσσερις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, με την ΑΕΚ μία που και πάλι δε μάζεψε την μπάλα μέσα από την εστία του, με τον ΟΦΗ μία δεχόμενος ένα γκολ, ενώ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μία επέμβαση και δέχθηκε δύο γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ