ΠΑΟΚ

"Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής"

"Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής"
Κατσούρης

Τελέστηκε την Δευτέρα (9/2) το μνημόσυνο προς τιμήν του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κατσούρη (φωτογραφίες+videos).

Τελέστηκε σήμερα (9/2) το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε τροχαίο δυστύχημα πριν από 17 χρόνια.

Για ακόμη μία χρονιά η σύζυγος του Αγγελου Αναστασιάδη, Βιβή, ανέλαβε τα διαδικαστικά για την τέλεση του μνημοσύνου στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης και από πλευράς παικτών, ο αρχηγός Στέφανος Αθανασιάδης και οι Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Τζανδάρης.

Στον χώρο βρέθηκε και ο πρώην γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κώστας Ιωσηφίδης, αλλά και ο Παντελής Κωνσταντινίδης μαζί με τον Κώστα Λαγωνίδη και τον γυμναστή τερματοφυλάκων, Απόστολο Τερζή.

Στεφάνια κατατέθηκαν από τον Ιβάν Σαββίδη, από τον Ιάκωβο Αγγελίδη και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ υπήρχαν αρκετές ανθοδέσμες από συνδέσμους και ένα πανό με το μήνυμα "Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής".

"Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής"
Κατσούρης
"Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής"
Κατσούρης

Το videos της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Παναγιώτη Κατσούρη

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ