ΠΑΟΚ

Κατσικάς: "Να μην είμαστε υπερόπτες"

Κατσικάς: "Να μην είμαστε υπερόπτες"
INTIME SPORTS

Ο Κατσικάς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Γκινγκάμπ και τόνισε πως δεν πρέπει να υπάρχει υπεροψία για όσα έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής. Για πολύ κακή απόδοση έκανε λόγο ο Ρατς.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 από την Γκινγκάμπ στην Γαλλία και ο Γιώργος Κατσικάς δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί πως η γαλλική ομάδα κέρδισε δίκαια.

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της NOVA έκανε λόγο για υπεροψία... Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: "Ξεκινήσαμε καλά. Πατούσαμε καλά στο πρώτο 20λεπτο. Σε γενικές γραμμές ελέγχαμε το παιχνίδι. Η κατάσταση άλλαξε γρήγορα. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους μπορούσαμε να δεχθούμε δύο γκολ, τουλάχιστον. Αυτό έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους και μετά κυνηγούσαμε το σκορ".

Για την εικόνα της Γκινγκάμπ: "Είχαμε μια καλή ομάδα απέναντί μας. Άσχετα αν είναι στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Ήταν πιο φρέσκοι. Τους δίνω συγχαρητήρια. Κέρδισαν δίκαια".

Για τη συνέχεια: "Τα κεφάλια μας πρέπει να είναι σκυμμένα. Να μην είμαστε υπερόπτες λόγω όσων έχουμε πετύχει μέχρι τώρα".

Από την πλευρά του, ο Ράζβαν Ρατς στάθηκε στην πολύ κακή απόδοση της ομάδας του:

"Η Γκινγκάμπ έπαιξα καλά αλλά εμείς ήμασταν που δεν κάναμε την εμφάνιση που έπρεπε. Δεν καταφέραμε να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας και όταν την είχαμε, την προσφέραμε συνεχώς στον αντίπαλο. Ψυχολογικά όσο περνούσε η ώρα πέφταμε. Τα πράγματα είναι απλά, ήταν πολύ καλοί, ήμασταν πολύ κακοί. Έχουμε μία μεγάλη διακοπή για τις εθνικές, πρέπει να μάθουμε από τα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ