ΠΑΟΚ

Καθαρά 4.5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια

Καθαρά 4.5 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια
INTIME SPORTS

Νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8) θέλει την Μπλάκμπερν να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Πορτογάλο, αφού, όπως τονίζεται έχει εξασφαλίσει τα απαραίτητα χρήματα από την πώληση του Κάλινιτς στην Ντνίπρο.

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ στον ΠΑΟΚ είναι η Μπλάκμπερν, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της "Mirror" τα ξημερώματα της Τρίτης (2/8).

Όπως τονίζεται ο αγγλικός σύλλογος βρήκε τα χρήματα που του επιτρέπουν να καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον "Δικέφαλο" από την πώληση του Κάλινιτς στην Ντνίπρο.

Πρόταση ΜΟΝΟ στον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, αναφέρεται πως η Μπλάκμπερν είναι σε θέση να καλύψει το 33% των δικαιωμάτων του Βιεϊρίνια που κατέχει η Πόρτο με χρήματα και ενδεχομένως βάζοντας νέο ποσοστό μεταπώλησης υπέρ της πορτογαλικής ομάδας στο νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, εφόσον υπάρξει συμφωνία με τον Βιεϊρίνια.

Με άλλα λόγια, τα 4.5 εκ. ευρώ που αναφέρονται στο ρεπορτάζ, αν υπάρξει πρόταση, θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μιας και η Μπλάκμπερν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, θα διαπραγματευτεί από μόνη της με την Πόρτο.
Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο επίσημος ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (1/8) ισχυριζόταν πως η αγγλική ομάδα δεν τον έχει πλησιάσει με νέα βελτιωμένη πρόταση, σε σχέση με τα δύο εκατομμύρια ευρώ που είχε προσφέρει μερικές μέρες νωρίτερα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ