ΠΑΟΚ

Καταρχήν συμφωνία με Τσιρίλο

Καταρχήν συμφωνία με Τσιρίλο
Τσιρίλο INTIME SPORTS

Στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (26/5) ο Μπρούνο Τσιρίλο, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τι συζητήθηκε στη συνάντηση του Ιταλού αμυντικού του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θοδωρή Ζαγοράκη και τον τεχνικό διευθυντή της, Παντελή Κωνσταντινιδη και τι απομένει για να ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο Ιταλός αμυντικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του "Δικέφαλου", Θοδωρή Ζαγοράκη, ενώ παρών ήταν και ο τεχνικός διευθυντής των "ασπρόμαυρων", Παντελής Κωνσταντινίδης.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στη διάρκεια του νέου συμβολαίου, το οποίο θα είναι μονοετές, ωστόσο, δεν "έπεσαν" υπογραφές.

Η τελική συζήτηση θα γίνει σε περίπου δέκα μέρες, αφού στον ΠΑΟΚ θέλουν πρώτα να "κλείσουν" το θέμα του νέου προπονητή και έπειτα να ξεκινήσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Λογική μείωση θέλει ο Σαβίνι

Τι πρότεινε ο ΠΑΟΚ στον ατζέντη του Ιταλού αμυντικού και ποια η αντιπρόταση της πλευράς του παίκτη.

Το γεγονός ότι ο Τσιρίλο με τον Σαβίνι έχουν τον ίδιο ατζέντη εκμεταλλεύτηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στη συνάντηση που είχαν μαζί του για το μέλλον των πελατών του στον "Δικέφαλο". Αφού συζητήθηκε το θέμα του Τσιρίλο, σειρά πήρε και το θέμα της παραμονής ή μη του Σαβίνι.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον παίκτη... γενναία μείωση των αποδοχών του και επέκταση του συμβολαίου του, μείωση, η οποία έφτανε ακόμη και στα μισά χρήματα του τωρινού του συμβολαίου. Η πλευρά του παίκτη δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο μείωσης, αλλά όπως τόνισε ο ατζέντης του Σαβίνι δεν θέλουν τόσο μεγάλη μείωση αποδοχών του παίκτη.

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον ατζέντη του παίκτη θα τεθεί επί τάπητος σε λίγες ημέρες, όταν θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του νέου προπονητή που θα καθίσει στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ