ΠΑΟΚ

Καραγεωργίου: "Να μην μειώσει την αξία του Άρη ο ΠΑΟΚ"

Καραγεωργίου: "Να μην μειώσει την αξία του Άρη ο ΠΑΟΚ"
Καραγεωργίου INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου θυμάται την τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης" και κάνει την πρόβλεψή του για το μεγάλο ντέρμπι με τον Άρη.

Ο Νίκος Καραγεωργίου που είχε πετύχει την τελευταία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ στο "Κλ. Βικελίδης" δήλωσε στα ΣΠΟΡ:

" Είχα αναλάβει τον ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν από το παιχνίδι με τον Αρη. Δώσαμε το πρώτο μας παιχνίδι με την Καλλιθέα και στη συνέχεια ακολούθησε το ματς με τον Αρη. Εδωσα βαρύτητα σε μία εβδομάδα στην ταχυδύναμη των παικτών, γιατί όπως μου είχαν πει τότε αρκετοί παίκτες της ομάδας, ο προηγούμενος προπονητής (Ρόλφ Φρίγκερ) δεν είχε δώσει βαρύτητα ατη σωατή αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Προηγηθήκαμε με 0-3 στο ημίχρονο και είχαμε καθαρίσει τον αγώνα από το πρώτο 45λεπτο. Κατευθυνόμενος στα αποδυτήρια σκεφτόμουν πως μπορούμε να γράψουμε ιστορία στο Χαριλάου με μία ευρεία νίκη με περισσότερα από τα τρία γκολ που είχαμε πετύχει. Ομως, στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες μου επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι δεν είχαν αντοχές και αυτό είχε ως συνέπεια ο Αρης να μειώσει σε 1-3 και στο τέλος να κερδίσουμε με αυτό το σκορ".

Για το σημερινό παιχνίδι, τόνισε: " Είναι φανερό πως ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερους παίκτες με ποιότητα στο ράστερ του. Πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ θα ανταποκριθεί ατις απαιτήσεις του αγώνα. Και θα κερδίσει τον Αρη. Αρκεί η διαιτησία να είναι πενηνταρίσια. Να παίξει ο διαιτητής στα ίσια το ματς.

Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες, όπως ο Σαλπιγγίδης, ο Κατσουράνης, ο Αθανασιάδης που είναι σκόρερ. Και ο Ιτάνζ μπορεί άμεσα να προσαρμοστεί στα δεδομένα του παιχνιδιού εφόσον τον επιλέξει ο Γιώργος Δώνης. Δεν πρέπει όμως να μειωθεί η αξία του αντιπάλου. Ο Αρης με τις προσθήκες που έκανε, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος. Και ο Τάτος και ο Ζαραδούκας είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμοι παίκτες. Και ο Αγκάνθο που σκοράρει, πρέπει να προσεχθεί".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ