ΠΑΟΚ

Κανονικά η συζήτηση για τη Θέρμη

Κανονικά η συζήτηση για τη Θέρμη

Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/7) στη Βουλή θα συζητηθούν οι δύο τροπολογίες που αφορούν (και) στην επένδυση του Ιβάν Σαββίδη για προπονητικό κέντρο.

Η είδηση της απόσυρσης του νομοσχεδίου για το ρυθμιστικό της Θεσσαλονίκης από τη συζήτηση που άρχισε στη Βουλή, παρερμηνεύτηκε από ορισμένους. Θεωρήθηκε μία ακόμη καθυστέρηση στην ψήφιση της τροπολογίας που αφορά στη δυνατότητα των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης να εκμεταλλεύονται για αθλητικούς και τουριστικούς σκοπούς διάφορες εκτάσεις τους και θα ανοίξει το δρόμο για κατασκευή προπονητικού κέντρου στη Θέρμη από τον Ιβάν Σαββίδη.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι διαφορετική. Η συζήτηση θα γίνει κανονικά αύριο (30/7) και μάλιστα για δύο παρεμφερείς τροπολογίες που κατατέθηκαν η μία από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και η άλλη από βουλευτές της ΝΔ.

Λογικά θα ψηφιστεί άμεσα και έτσι ο δήμος Θέρμης θα μπορέσει να "προχωρήσει" στο διαγωνισμό τον οποίο περιμένει εδώ και καιρό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

"Οι τροπολογίες θα συζητηθούν κανονικά αύριο. Υπάρχει μία τροπολογία που είχα καταθέσει εγώ και είναι ουσιαστικά η υλοποίηση της πρότασης των Δήμων όλης της χώρας και μία που κατέθεσαν ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ. Είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα και το θέμα θα περάσει από τη Βουλή", δήλωσε στο αθλητικό "Metropolis" ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ