ΠΑΟΚ

Κανένα πρόβλημα από το ματς με τον Λεβαδειακό

Κανένα πρόβλημα από το ματς με τον Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Προπόνηση υπήρχε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Το μήνυμα του Ρατς και το βίντεο για το φιλικό με την Εθνική 2004 (VIDEO).

Προπόνηση υπήρχε για τους παίκτες του ΠΑΟΚ την Δευτέρα, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να μην αντιμετωπίζει προβλήματα από το ματς της Κυριακής με τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του "Δικεφάλου" έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης με ποδήλατο και φυσικοθεραπείες και αυτοί που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων παικτών περιελάμβανε τελειώματα και παιχνίδια έξι εναντίον έξι σε μικρό χώρο. Ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο θα αγωνιστεί χωρίς τους τιμωρημένους Αθανασιάδη, Νομπόα, Κόστα, Μακ και τον τραυματία Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Ρατς: "Σας χρειαζόμαστε..."

Εξάλλου, στήριξη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ θέλει ο Ραζβάν Ρατς στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος έγραψε στον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook:

"Οδεύουμε προς τα πλέι οφ και η ομάδα δείχνει σημεία βελτίωσης στον τρόπο του παιχνιδιού της. Το καλό είναι ότι βαδίζουμε σωστά σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά στον τρόπο που αμυνόμαστε. Δεν επιτρέπουμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες και δεν δεχόμαστε εύκολα γκολ. Αυτό είναι κάτι που πετύχαμε όλοι μαζί μέσα από την σκληρή δουλειά στην προπόνηση. Είναι σημαντικό να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας και έχουμε την ποιότητα να σκοράρουμε για αν κερδίσουμε τους αγώνες. Μπορεί να αντιμετωπίζουμε ακόμη κάποιες δυσκολίες στο να κάνουμε τις ευκαιρίες γκολ αλλά είμαστε σε καλό δρόμο και θα βελτιωθούμε για να κερδίσουμε τα πλέι οφ. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, όλοι μαζί!".

Βίντεο για το φιλικό με την Εθνική 2004

Στο μεταξύ, η ΠΑΕ ανέβασε video για το ματς του ΠΑΟΚ και της Εθνικής 2004 στις 13 Μαΐου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ